Sika Booster-20 S - Genezingsversneller - Sika

Uithardingsversneller voor 1-componentige polyurethaanlijmen.

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
Kleur:
€ 59,49incl. VAT
SIK 498199

Sika Booster-20 S - Genezingsversneller - Sika

De Sika Booster-20 S is een verhardings versneller ontwikkeld om te worden gebruikt in combinatie met 1-component PUR lijmen. De Sika Booster-20 S bevat de hoeveelheid water die nodig is om de lijm te verharden. Deze verharding verloopt dus onafhankelijk van de omgevingsvochtigheid van de werkomgeving. De mate van verharding kan echter worden beïnvloed door de omgevingstemperatuur. Afgezien van versnelde verharding met de Sika Booster-20 S of conventionele vocht, de uiteindelijke eigenschappen van de lijm na volledige verharding zijn vrijwel identiek.

Toepassingsgebieden:

De toepassing van 1-component PUR lijmen met de Sika Booster-20 S vereist twee-componenten doseerapparatuur om te voldoen aan de Sika System Engineering specificaties. De Sika Booster-20 S en Sika lijmen worden gemengd tijdens het aanvraagproces met behulp van een statische blender. De keuze van het type Blender is afhankelijk van de toepassing en moet door passende tests worden vastgesteld. Het proces moet worden bevestigd door de afdeling Corporate System Engineering van Sika. Voor elke specifieke toepassing raadpleegt u de technische dienst.

Voordelen:

De Sika Booster-20 S is ontworpen om de verharding van PUR 1-component lijmen te versnellen. Dit product is exclusief voorbehouden voor ervaren professionals. Zie voor meer informatie de product kennisgeving van de betreffende lijm of neem contact op met de technische dienst van Sika.

Sika
SIK 498199

Specifieke referenties

There are no reviews for this product yet.