Scheidingsteken LIPUMAX van vetten met de Gaszuiveraar van de geïntegreerde van ACO

Scheidingsteken van vet met geïntegreerde scrubber, voor installatie met zware deksel D 400 kN.

Hoogte:
Formaat:
Model:
Externe diameter aansluiting:
€ 3.726,03incl. VAT
ACO 701036

LIPUMAX SCRUBBER GEÏNTEGREERD - ACO VET SCHEIDINGSTEKEN

De Lipumax® is de traditionele vet scheidingsteken bij uitstek in geval d'implantatie in de grond. Het heeft een certificaat d'goedkeuring  in overeenstemming met de Europese norm IN 1825. De installatie is geschikt voor reiniging Gravitationele afvalwater d'dierlijke en plantaardige vetten.


Haar ontwerp gewapend beton B45 voldoet aan DIN 4281de Lipumax® met name is in het geval van verticale boost resistent en is de optimale oplossing in situaties d'extreme implantatie in termen van belasting en diepte van uitvoering. Het scheidingsteken is uitgerust met een voering voor superieure kwaliteit die Hiermee voorkomt u dat de verslechtering van beton door vetzuren
De concrete en ongecoat compact concreet zijn inderdaad altijd aangevallen door de vetzurenOnze productietechnologie voorziet in de scheidingsteken in 'end of life'om te worden perfect recycleerbaar. 'Tijdens en na de werkgelegenheid', de ACO producten dragen bij aan een schoon milieu! Dus, we inspelen op de richtlijnen gericht op beperken tot de maximale de hoeveelheid afval.

De Lipumax® is uitgerust met d'een ingebouwde of verbonden upstream scrubber
De volume van de scrubber kan worden gekozen volgende de'toepassingnamelijk 100 of 200 keer de Nominale grootte. Volgens nl 1825, la vet retentie capaciteit is gekoppeld aan 40 minimale nominale maat l. Met andere woorden, voor een GN 4. de bedrijf capaciteit vet is minimum 160 liter
De vet scheidingsteken is beschikbaar met een capaciteit van 1 l/s tot 25 l/s(nominale maat GN 1-GN 25).

De sluitingenom te worden gevuld eventueel Halsbandjes extra om te krijgen de gewenste diepte van verbinding, zijnin overeenstemming met klassen van de weerstand B 125 kN of D 400 kN. Ze kunnen worden geleverd enoption in met boutbevestiging prestaties, resistente geur. Installatie van scheidingkan worden uitgerust met d'een pomp Jack d'monster.

ACO
ACO 701036

Specifieke referenties

ean13
9145342744364
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk