Pierrade en briques réfractaires

Stonegrill in baksteen en vuurvaste platen...faciliteiten >

Kit van...br / >Verschillende formaten beschikbaar koken plaat.

Momenteel uit de catalogus
Formaat:
€ 290,21incl. VAT
PIERRADEREFR4040

Stonegrill in baksteen en vuurvaste platen...faciliteiten >

Winter ingesteld. U hebt opgeslagen uw barbecue aan het garage. < br /.>Volgend voorjaar! De zon, aperitieven, salades, vlees heerlijk gegrilde... ja maar het verbrand vet het is ook giftig!
ikl is de verticale BBQ, maar niet zou u liever om te ontdekken een pierrade tuin brandhout?

Geen Troffel mortel.

De stonegrill tuin zoals het werd ontworpen is gebouwd met vuurvaste stenen te nesten, zoals de bekende bries.

< sTrong >Niets is eenvoudiger, minder dan 10 minuten!

Installatie in 3 stappen:

Bewerken is gebaseerd op het gebruik van baksteen "LYGO": een nieuwe vorm van bakstenen voor vergrendeling voor toepassingen in de home. < br />De blokkeerinrichting belang is tweeledig: het staat enerzijds afzien met specie wanneer de naden van de gewrichten niet nodig is en aan de andere kant, te verhogen van de schuifweerstand van metselwerk.

< sTrong >1. Beginnen met het opstellen van een ondersteuningsplan en horizontaal. Deze steun moet sterk zijn omdat het totale gewicht van de vuurvaste belangrijk is. De stonegrill is alleen bedoeld voor gebruik buitenshuis en in de buurt van ontvlambare producten of materialen die kan worden geplaatst... Voorzichtig, het is warm!. Als de media brandbaar is (bo paneel(is), moet het beschermd worden door een kleine dikte van een brandwerend materiaal (metaal, steen, zand...) als de as glijden tussen de bakstenen van sole.
2. De vergadering van de bakstenen droog (zonder mortel) kan worden gedaan of met behulp van een vuurvaste mortel voor dunne gewrichten van 2 tot 3 mm (maar in dit geval demontage is niet meer mogelijk) montage gebeurt eenvoudig door het volgen van de meegeleverde montage-regeling met het pakket (zie voorbeeld in miniaturen).
< stRong >3. Vervolgens geplaatst 4 briketten ter ondersteuning van de plaat en de plaat (zoals afgebeeld) verlaten van een kleine vrije ruimte van + -2 cm tussen de plaat en de muren voor de passage van de vlammen op de rug en op de zijkanten. < /p >

Gebruik:

-Make sure koken slab droog is (het wordt aanbevolen te slaan onder beschutting). -Hout (droog, kunt u het verbeteren van de Deadwood van de tuin) bij voorkeur te gebruiken in plaats van houtskool. < br /.>-Het vuur wordt aangestoken onder de plaat en de vlammen zullen snel verwarmen, is het zeer snel op temperatuur met goede houten sec. < br />-Kan worden gekookt na 10 minuten van het vuur afhankelijk van de dikte van de plaat van het koken en er is zeer weinig rook. < br />-Reiniging van de kookplaat is eenvoudig, dat gewoon retour à uitbraken, pyrolyse doet de rest! Kunnen worden aangevuld met een snelle borstel als noodzakelijke. < br />-Koken is ideaal voor eens of authentieke pasteitjes smakelijke vlees (chapati, naan,...). Voor de dikke stukken vlees, kunt u dek ze af met een Bell (pyrex glas of metaal) om het koken tot hart te versnellen. -Na een paar uitbraken, verwijderen we de as afgekoeld met een kleine borstel en een ramassette.
-heeft Af en toe, u kunt ook de plaat te vervangen door een metalen raster en gebruiken de redactie voor een traditionele BBQ.

Pierre et Sol
PIERRADEREFR4040

Specifieke referenties

ean13
9145385945810
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: