Omnimat SR - Natte de désolidarisation

Omnicol Omnimat SR

Mat ontkoppelingseiwit verzachtende de ruis onder de vloer.../ span >

Momenteel uit de catalogus
Formaat:
€ 29,71incl. VAT
OMN 17050

Omnicol Omnimat SR

Toepassingen:

Gebruik van Omnimat SR-mast dempt het geluid van het contact van de betegelde vloeren (1). Ideaal waar keramische tegels of natuursteen in gebouwen kan wat ruis voor lagere lokale (2). De mast is luchtdoorlatend warmte en dus het kunnen ook worden gebruikt op media al met een vloer verwarming. Omnimat SR biedt ook een ontkoppeling van de bodem die "werken" als de houten panelen, het verse beton of de dekvloeren van cement, nogmaals, in vergelijking met de vloerverwarming. Het afkoppelen voorkomt scheuren van de oppervlakte als gevolg van scheuren van de steun tot een breedte van 2 mm! Gezien de geringe dikte van slechts 4 mm, geldt de mast bijna overal. Omnimat SR gebruiken alleen binnenopstelling, evenals natte droge ruimten.

Kenmerken:

  • Dempt geluid in de omringende ruimten tot 16 dB. n < /li>
  • Kan ook worden gebruikt voor het afkoppelen van media die "werken".
  • < lIk >Laag dikte van slechts 4 mm. 
  • Alleen voor binnenlandse, zowel toepassing in droge ruimten dan natte.

Verbruik:

De mast zal worden uitgevoerd zonder herstel. Vaak kunnen we gebruik maken van afval van stek tot het maken van afgelegen-bands. Verbruik gelijk zal zijn aan of iets hoger dan het vloeroppervlak vergroot het oppervlak van de perifere bands.

< strNGO >Verpakking:

150 masten van 700 x 1000 x 4 mm per pallet (105 m2 per pallet) of dozen van 12 stokken van 700 x 500 x 4 mm elke (4,5 m² per vak).

Omnicol
OMN 17050

Specifieke referenties

ean13
9145385945643
There are no reviews for this product yet.