HMK P305 - Onderhoudsspray voor hars-kwarts - Moeller

HMK P305 - Spray onderhoud voor hars-quatz - Moeller </ H2 >

HMK® P305 is een bijzonder product dat klaar is voor gebruik voor onderhoud dagelijkse of incidentele planken, ondersteunt venster, tellers, tabellen, keuken werkplannen, bekken plannen en andere kleine hars kwarts oppervlakken. HMK® P305 reinigt, beschermt en onderhoudt in één stap.

Packaging:
€ 15,46incl. VAT
HMK P305-0.25L

HMK P305 - Spray onderhoud voor hars-quatz - Moeller </ H2 >

Toepassingen:

Schud goed vóór gebruik! Spray HMK® P305 op een regelmatige basis op de oppervlakte droog; Laat staan voor ongeveer 30 seconden daarna volledig veeg het residu met een zachte doek. Vervolgens eventueel Pools met een droge doek.

Voorzien van :

Zijn speciale componenten verzorgen een mooi, eenvoudig en zonder sporen. Moeiteloos, verwijderen ze licht vuil en vet. Speciale additieven completeren en versterken van de bestaande bescherming. Onderhoud stoffen geselecteerd herstel van de natuurlijke uitstraling van het oppervlak en bieden een frisse en aangename geur. De kleur en de structuur van de steun niet dat er weinig of niet veranderd. De resterende actieve product na het drogen is geen gevaar voor de gezondheid (erkend laboratorium).

Voorwaardenmilieu:

Sproeier kunststof fles 500 ml

Moeller Stone Care
HMK P305-0.25L
-4 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385981948
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: