Leerverf-kit voor zitmeubels - HG

Verf kit voor leer - HG zetels

HG verf-kit voor zwart lederen zetels kan een tweede leven te geven aan uw bank of stoel in leer, in vier stappen alleen. < / Span >

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
Kleur:
€ 48,38incl. VAT
€ 49,36- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 47,88
35 %€ 46,90
67 %€ 45,91
1210 %€ 44,43
HG 354050100

Verf kit voor leer - HG zetels

Met zijn nieuwe technologie is Maak een nieuw leven in uw lederen zetels een echte d "kind. De flexibiliteit en de l "aspect van het leder echt voorkomen dat te onderscheiden van uw nieuwe plaatsen. Dit product heeft uitstekende hechting en optimale weerstand tegen vuil, vlekken en beschadigingen. En als, per ongeluk, u nog steeds schade aan de verf, zou het geen big deal. Inderdaad, het is heel eenvoudig om een aanpassing hier en daar, zonder deze meet. HG verf-kit voor lederen stoelen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren: zwart, cognac, donker bruin, rood, donker blauw en room. Om te herstellen van de schade op leder, scheuren, gaten en andere onregelmatigheden, is het raadzaam d "rustgevende HG gebruiken voor lederen zetels.

Aanvragen :

Stap 1

Uw lederen meubels eerst schoon met alcohol om te branden (niet kopen, kopen indien nodig). Gebruik een doek en schoon door het maken van circulaire bewegingen. U kunt het herstellen van schade aan leer, zoals scheuren, gaten, krassen en andere ongelijkheden (zoals scheuren) met behulp van de Hg "reparateur te leren stoelen", beschikbaar op uw bewaarder HG.

EtEPA 2

Toepassing van de HG "primer verf voor leer", speciaal ontwikkeld voor de HG "verf voor leder" met de foam roller en lade peinture verstrekt. 1 laag is voldoende. Dit pakket bevat 200 ml HG "primer verf voor leer", voor de behandeling van een bank 2-zits.

Na deze eerste twee stappen, u de toepassing kunt starten vanuit de HG "verf voor leder" (schok goed v3o3or gebruik!). Indien mogelijk de kussens verwijderen en afzonderlijk behandeld. Houd dat het kussen kan niet worden verwijderd in een verschillende positie met behulp van plakband of een tekenreeks, bijvoorbeeld om te schilderen van de rug en de partijen onder de kussens. Behandel uw meubels in verschillende oppervlakken als leer, en gaat u verder met stap 3 en 4 per kussen of oppervlak!

Stap 3

Giet de HG "verf voor leder" ter naar de schenkblad geboden en beginnen met een borstel alle rollen van de moeilijk te bereiken plekken zoals de naden, lekke banden en knoppen. Gebruik de borstel geleverd in het pakket.

Stap 4

Vervolgens toepassen met de meegeleverde acryl roll een uniforme laagje van HG "verf voor leder" op het leer. Toepassing allereerst in dezelfde richting, dan loodrecht op de verf gelijkmatig verspreid. Laten drogen voor 2 uur over de HG "verf voor leer", dan geldt de tweede vacht. De bijgevoegde gebruiksaanwijzing lezen volledig en aandachtig!

HG
HG 354050100

Specifieke referenties

ean13
8711577060633
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: