Leerverf primer - HG

Primer verf voor lederen 200 ml - HG

HG primer verf voor leer is het voorbewerken vereist voor alle kleuren van de collectie van de schilderijen HG. Het zorgt voor een optimale hechting van HG verf op leer, die het mogelijk maakt te passen gemakkelijk en krijgt een resultaat slijtage-weerstand te bieden aan.

Momenteel uit de catalogus
€ 13,37incl. VAT

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
32 %€ 13,10
65 %€ 12,70
128 %€ 12,30
HG 356020100

Primer verf voor lederen 200 ml - HG

Het product is eenvoudig toegepast met een foam roller. Voor beste resultaten is het nodig om te werken met precisie. Moet dus eerst volledig lezen en zorgvuldig verf de huidige gebruiksaanwijzing en de gebruiksaanwijzing van HG.

Toepassingen:

Om het beste resultaat met de HG "primer verf voor leer", gecombineerd met de HG "verf voor lederen zetels", is het nodig om te werken met precisie. Voor dit doel, eerder Lees alle van deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig zodat die op de HG "verf voor lederen zetels". Gebruik wrijven alcohol (niet bijgeleverd) om het leer schoon te maken. Kopen indien nodig.

< stroNG >Voorbehandeling van leer:faciliteiten >

Voorzichtig schoon het leder met wrijven alcohol en een schone doek met cirkelvormige bewegingen. Het oppervlak moet volledig worden ontvet en schoongemaakt! Clean-up naar het moment waar het leer vlekken meer uw doek.

:< Reparatie/em >

VU kunt het herstel van schade aan leather, bijvoorbeeld kleine gaten, krassen en andere onregelmatigheden (met inbegrip van scheuren) met behulp van HG "reparateur te leren stoelen". Dit product wordt apart verkocht in uw winkel HG. "Reparateur te leren stoelen" HG is alleOIS niet ontworpen voor het herstellen van gaten of schade als gevolg van slijtage of een significante drogen, etc.

Toepassing van de HG "primer verf voor leder":

1. vóór gebruik, schud de HG "primer verf voor leder" correct. < /p>

2. Giet de Hg "primer verf voor leder" in een lade te reinigen verf (= zonder verf).

3. Breng de Hg "primer verf voor leder" aan de oppervlakte worden geschilderd met een foam roller. 1 laag is voldoende.

4 Controleer of niet te vergeten een plaats elk. Het is niet nodig om te passen nauwkeurig de primer verf voor leer. Zorg ervoor dat royaal aanbrengen.

5. Eenmaal droog, wordt de verf primer voor leer briljante; Hierdoor om te controleren dat alle onderdelen correct worden verwerkt. Behandelen de partijen eventueel vergeten.

6. na de toepassing van de HG "primer verf voor leer", schoon met water gebruikt hardware, zoals verf, rollen of borstel lade.

7. LLaat drogen totdat alle de primer volledig droog, bij voorkeur 24u is.

8. Start de behandeling met de Hg "verf voor lederen zetels" (Lees de gebruiksaanwijzing voor de HG "verf voor lederen zetels" met aandacht).

HG
HG 356020100

Specifieke referenties

ean13
8711577060701
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: