Mat COLORTRAFFIC CNEAR / CNDAR, ROSCO textiel bedekt hersteld elastiekjes

-Paillason ecologische' double-sided, samengesteld uit herstelde elastiekjes, textiel bedektegescheiden door lamellen in geanodiseerd aluminium, roestvrij staal kleur.
-Dikte: 22 mm

-Schaduw: grijs-zwart

-Gewicht: ± 12 kg / m²

-Breedte van de strips: 14 of 28 mm

Kaders voor deurmat

Momenteel uit de catalogus
Buiten afmetingen:
Bandbreedte:
€ 191,14incl. VAT
ROS CNEAR604

MAT COLORTRAFFIC CNEAR / CNDAR - ROSCO

Beschrijving en samenstelling

Mat ingang verzonken in een kader. Samengesteld uit rubber strips, geweven vezels Nylon met een klein verschil in kleur (grijs-zwart kleuren). Nylon vezels worden weergegeven in het bovenste en onderste rubber gezicht. Nylon vezels worden gescheiden door een roestvrij staal kleur geanodiseerd aluminiumprofiel. Het geheel wordt onderhouden door een stalen gegalvaniseerde 2 mm diameter draad. De uiteinden verdwijnen in een holle profiel.
De breedte van de banden is 14 mm

Gebruik en doelstellingen

Matten van items ROSCO Colortraffic schrapen en perfect droog zolen terwijl het vuil op de tussenliggende profielen. Tussenliggende profiel in geanodiseerd aluminium geeft de kleurenweergave deurmat roestvrij staal. De ROSCO Colortraffic deurmat ondersteunt intensief gebruik. Deze soepele en rustige deurmat biedt footed greep, zelfs in het geval van stiletto's en de passage van kinderwagens en rolstoelen. A schoon met een borstel of een stofzuiger en kan ook worden gereinigd met een milde zeep en water.

Pierre et Sol
ROS CNEAR604

Specifieke referenties

ean13
9145383008739
There are no reviews for this product yet.