ECO - vet scheidingsteken JET oppervlak van ACO

Scheidingsteken van vet op de controle van de ondergrond dekking Anti-geur 450 mm, lijn verbinding voor levering en kwijting DN 100 DN 100 vent pipe-verbinding.

Momenteel uit de catalogus
Formaat:
Model:
€ 2.318,49incl. VAT
ACO 3552.34.00

ECO - JET SCHEIDINGSTEKEN VAN VETTEN IN CONTROLE VAN DE ONDERGROND GEUR UIT ACO COVER

De vet scheidingsteken ECO - JET rotomoulded polyethyleen 
(naadloos) heeft een capaciteit variërend van 1 tot 10 l/s.

Gemakkelijk om en ovaal, vet scheidingstekens zijn stabiel. Ze zijn ook getest  getest statisch tegen de vervorming en heeft een garantie van de stabiliteit van 25 jaar. De Breedte buiten is minder dan huidige afmetingen van de deuren met het oog op gemakkelijk toegang tot de lokale d'implantatie. Als gevolg van haar lichtheid en de compacte afmetingen, deze basic gemalen ontwerp met name geschikt voor implantatie in technische kamers in de kelder.

De afvoer periodieke de ECO - Jet wordt gewoonlijk gedaan via deksels d'inspectiedie heeft de gevolgen van de bevordering van de verspreiding van slechte geuren. Dit is de reden waarom wij biedenDoe het met een slang d'vacuüm vaste als het eerste niveau d'apparatuur (ECO-JET-OD), die het mogelijk maakt de inhoud van het scheidingsteken pomp zonder te openen de covers d'inspectie. Niettemin, een reiniging van de'binnenkant van de tank via de covers d'inspectie nog steeds nodigdie een beperkte geur overlast kan veroorzaken.
Voor de periodieke wijzigingen, van Speciale leegmaken vrachtwagens worden gebruikt voorpompen de hele inhoud vet scheidingsteken. Vervolgens, l'installatie opnieuw moet worden gevulde d'helder water.

Vet scheidingstekens kunnen in optie zijn uitgerust met:

-Een venster om te controleren l'dikte de de vetlaag.
-A vulling eenheid inschakelen na de afvoer van opvulling vet scheidingsteken d'helder water zonder te hoeven openen de d covers'inspectie.

ACO
ACO 3552.34.00

Specifieke referenties

ean13
9145342744234
There are no reviews for this product yet.