Balcon - Avaloir de balcon en inox - ACO

ACO balkon

Geulen van balkon in inox (AISI 304) voor cast membranen.

Model:
5 Items
€ 167,64incl. VAT

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
55 %€ 159,26
2010 %€ 150,88
5012 %€ 147,52
ACO BA-DF low

ACO balkon

Geulen van balkon in inox (AISI 304) voor cast membranen.

:< Modellen/ span >

  • BA - DF lage en BA - DF hoge : De afvoer van standaard balkon met één aanvullende deelname voor de uitlaatgassen van een bovenste balkon. Sjablonen voor een casting voltooien (lovertjes) of heeft een betegelde vloer afwerking.
  • < strong >BA - als laag en BA - als hoog : Idem BA - DF zonder extra vermelding < /li >
  • BA - E10 : De afvoer van standaard balkon voor de inzameling van kleine balkons oppervlaktewater.
  • BA-P150 en BA-P200 : Basismodel voor de montage van een membraan te verzegelen toegepast op de betegelde vloeren.
  • Zie informatieblad voor meer details.

    Het belang van een effectieve evacuatie van de balkons :

    Als het gaat om appartementen, hotels, verpleeghuizen of soortgelijke gebouwen, die wij rechtstreeks verbinden met balkons. Tijdens de bouw van een balkon, is het essentieel om doeltreffende evacuatie, omdat regenwater en afvalwater die stagneren en infiltreren onherstelbaar compromis de duurzaamheid van de constructie. In de winter bevriezen het water, waardoor schade aan de betonstructuur. De inzetWij zijn peeling die zet stalen frames blootgesteld, roest, breidt en verzwakt de kracht van de vleugel op zijn beurt. In de eerste plaats, de scheuren in het beton en de infiltratie van water onvermijdelijk leiden tot verstoringen in de onderste verdiepingen en hun huurders. Ook voor de huurder zelf is het niet leuk om te genieten van de eerste stralen van de zon voorjaar op een vloerplaat thats niet schoon. Langere termijn, het balkon kan zelfs breuk en samenvouwen, een risico dat moet tot elke prijs worden vermeden.

    < span stijl= "text - bedrijf;" >Roestvrij staal: het enige materiaal perfect geschikt voor deze toepassing :< / sTrong >

    Uitgebreide onderzoek blijkt dat roestvrij staal (AISI 304) of roestvrij staal is het enige materiaal waarbij de verzegeling membranen perfect en zeer lang houden. Het plastic is zeer onderhevig aan uitbreiding onder invloed van temperatuurschommelingen en misschien breken na enige tijd. Aluminium zal oxideert en een witte bijtende laag die het detachement van de dakbedekking membraan zal provoceren. Dit is de reden waarom COA heeft een assortiment van geulen in roestvast staal met brede frames van het lijmen, voor een maximale lidmaatschap van de dakbedekking membraan, en dit voor een aantal specifieke toepassingen ontwikkeld.

    < span stijl = "tekst-decoration:Underline;" >Het gebruik van roestvast staal of roestvrij staal voor deze toepassing biedt nschaduwrijke voordelen (vergeleken met de kunststof) :< / sTrong >

    • Een perfecte samenstelling van membranen zorgt voor een zegel van 100 %.
    • Duurzaam en bestand tegen vandalisme.
    • Weerbestendige. < /li >
    • Esthetiek.
    • Meer solide dan kunststof, onbreekbaar, zaak... < /.li >
ACO
ACO BA-DF low
5 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385949849
There are no reviews for this product yet.