dB Strip 4+ - Krachtige ontkoppelingsstrip - Insulco

Veerkrachtige strip in netvormig PE-schuim voor ontkoppeling ontworpen om de akoestische prestaties van lichte scheidingswanden of houten vloeren te verbeteren.

Het is zeer eenvoudig en economisch te installeren.

Verkocht per rol van 25 mx 7,8 cm.

46 Items
€ 47,20incl. VAT
INS DBSTP4+

dB Strip 4+ - Krachtige ontkoppelingsstrip - Insulco

dB Strip 4+ is een veerkrachtige strip in fysiek netvormig PE-schuim met aan de ene kant een piramidale structuur en aan de andere kant een zelfklevend oppervlak met beschermer.

Deze ontkoppelingsstrip is speciaal ontwikkeld om de akoestische prestatie van lichte scheidingswanden of houten vloeren te verbeteren.

Het is heel eenvoudig en economisch te installeren.

Toepassingen:

  • Een houten vloer ontkoppelen:

Verwijder de beschermer en lijm de veerkrachtige strip “dB Strip 4+” op de balken alvorens de nieuwe vloer te leggen.

  • Scheid een lichtgewicht partitie:

Lijm “dB Strip 4+” op de buitenzijde van de horizontale en verticale metalen profielen alvorens ze aan de zijwanden, het plafond en de vloer te bevestigen. De veerkrachtige strip zal het contact tussen de profielen en hun steun beperken. De dB Strip 4+ zal het ook mogelijk maken om alle oneffenheden van de muren, de vloer en het plafond op te vullen en om alle contouren van de scheidingswand perfect waterdicht te maken.

Om de akoestische prestatie van de scheidingswand te verbeteren, is het raadzaam om “dB Strip 3+” akoestische strips te verlijmen aan de zijkanten van de horizontale en verticale profielen waarop de gipsplaten worden bevestigd (zie insulco dB Strip 3 akoestische strip + ) .

Voordelen :

  1. Sticker.
  2. Multi-functies.
  3. Piramide structuur.
  4. Principe massa veermassa.

Functies :

  • Rol: 25m x 78mm.
  • Dikte: ≥4,5 mm.
  • Dynamische stijfheid: 36 MN/m³.
Insulco
INS DBSTP4+
46 Items

Data papier

Signaalwoord
Vanaf Q1 2023 is er bij de laatste controle geen signaalwoord voor dit artikel vermeld. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het eerste kwartaal van 2023 zijn er geen gevarenaanduidingen vermeld voor dit artikel bij de laatste controle. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
9145385988558
There are no reviews for this product yet.