Sika Aktivator PRO - Reinigingsmiddel en hechtverbeteraar - Sika

Product beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Vervangen door Sika Primer-207

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
€ 57,42incl. VAT
SIK 154885

Sika Aktivator PRO - Reinigingsmiddel en hechtverbeteraar - Sika

Vervangen door Sika Primer-207

De Sika Aktivator PRO (VP) is een uniek voorbehandelingssysteem voor het vervangen van autoruiten. Het is speciaal ontwikkeld om de hechting aan de oppervlakken waarop de ramen worden geplaatst te garanderen. De Sika Aktivator PRO (VP) maakt continue toepassing gedurende het hele jaar mogelijk, zonder speciale vereisten voor winterse omstandigheden. Door eenvoudig aan te brengen met een doek of absorberend papier verhoogt het de productiviteit en genereert het kwalitatief hoogstaand werk met verhoogde veiligheid. Het brede toepassingstemperatuurbereik in combinatie met het korte vlampunt maakt dit een product dat het hele jaar door kan worden gebruikt, ideaal voor toepassingen binnen of op de weg.

De Sika Aktivator PRO (VP) wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsborgingsregels ISO 9001 en 14001 en het Responsible Care-programma.

Toepassingsgebieden :

Sika Aktivator PRO (VP) is speciaal ontwikkeld voor het vervangen van autoruiten.

Dit product mag alleen door professionals worden gebruikt. Als dit product voor andere toepassingen wordt gebruikt, is het noodzakelijk om vóór gebruik tests uit te voeren.

Toepassingsmethode:

Bevochtig een schone, pluisvrije doek of absorberend papier met Sika Aktivator PRO (VP). Breng Sika Aktivator PRO (VP) in één keer aan zonder afvegen.

De ideale verwerkings- en oppervlaktetemperatuur ligt tussen -10°C en +45°C. Langdurige blootstelling aan omgevingsvochtigheid maakt de Sika Aktivator PRO (VP) inactief. Na opening van de fles is Sika Aktivator PRO (VP) 1 maand houdbaar. Na deze periode of als het product dekkend is geworden in plaats van transparant, gebruik het dan niet meer. Sluit de fles na gebruik altijd goed af.

Sika
SIK 154885

Specifieke referenties

ean13
9145385979990
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: