Aussie-trol - Celactivator voor gieten - Owatrol

AUSSIE-TROL is een ideale celactivator voor het gieten van acrylverf. Met dit additief geformuleerd met water kunt u de vormen en patronen van uw creatie vermenigvuldigen en variëren.

Deze celactivator wijzigt de glij- en spanningseigenschappen van acrylverf. Dit product kan worden gebruikt als aanvulling op ons product FLOETROL , dat de scheiding tussen kleuren bevordert.

Packaging:
€ 29,70incl. VAT
OWA 961

Aussie-trol - Celactivator voor gieten - Owatrol

AUSSIE-TROL is een ideale celactivator voor het gieten van acrylverf. Met dit additief geformuleerd met water kunt u de vormen en patronen van uw creatie vermenigvuldigen en variëren.

Deze celactivator wijzigt de glij- en spanningseigenschappen van acrylverf. Dit product kan worden gebruikt als aanvulling op ons FLOETROL- product, dat de scheiding tussen kleuren bevordert.

Eigenschappen :

  • Het maakt het gemakkelijker om de verf op het canvas te verspreiden.
  • Verbetert het kleurverloop.
  • Kleur, dekking en kleurtextuur blijven behouden.
  • Uitstekende kleurscheiding.
  • Optimaliseert de vorming van cellen en netwerken.
  • Werkt ook met speciale gietadditieven.

Sollicitatie :

  1. Op het oppervlak dat u hebt gekozen om de decoratie te ontvangen, giet u eerst de basis: “kussenverf”.
    Deze verf moet vloeibaar zijn, maar niet te vloeibaar; hij zal dienen als een vector om de kleuren te laten glijden. Wij raden klassieke witte acrylverf aan. Deze verf mag geen FLOETROL- additieven bevatten.
  2. Giet de gekleurde verf met FLOETROL- additieven op dit kussen zoals uitgelegd in de vorige paragraaf. Ze kunnen allemaal op dezelfde plaats of in verschillende posities worden gegoten, maar dan bovenop het witte kussen.
  3. Om de effecten te optimaliseren, om de vormen en de grootte van de cellen te variëren, om de interacties van de kleuren verder te stimuleren, giet je het mengsel van verf + AUSSIE-TROL als laatste. Giet over elk van de gebieden waar de verf + FLOETROL- mengsels zijn afgezet, de AUSSIE-TROL zorgt voor een betere verdeling van cellen en meer speelruimte om nieuwe vormen te creëren. Voor het mengen met AUSSIE-TROL raden wij aan een verf te gebruiken in dezelfde kleur als die van het kussen.
  4. Blaas met een rietje, met je mond, in korte uitbarstingen ter hoogte van de “kleureilanden”, vanuit het midden naar buiten (in de richting van het witte kussen). De kleuren glijden en bewegen uit elkaar, de cellen verschijnen.
  5. Laat voor de rest uw creativiteit en fantasie de vrije loop. Blijf blazen, draaien, zwaaien of slingeren, beweeg de verf en het kussen zoals u wilt om uw werk te voltooien.
  6. Afhankelijk van het gebruikte type acrylverf en de gekozen mengverhoudingen is het mogelijk dat de droging van de verven aanzienlijk wordt vertraagd of zelfs dat de oppervlaktehardheid verandert. Dit kan broosheid veroorzaken bij het hanteren en vlekken veroorzaken wanneer de verf wordt aangeraakt.
  7. Dit fenomeen kan worden beperkt door het gebruik van een oppervlaktevernis. Bovendien zal een afwerkingsvernis nuttig zijn om de glans te egaliseren.
  8. Wees voorzichtig wanneer het schilderij wordt afgewerkt met een oppervlaktevernis. Als deze te stijf of broos is, bestaat er kans op barsten. Om een volledige droging van de verf te garanderen, adviseren wij een lange droogtijd (minimaal 1 week) alvorens een vernis aan te brengen.

Bestemming :

  • Additief voor acrylverf op waterbasis

Conditionering:

0,5L.

Owatrol
OWA 961

Data papier

Signaalwoord
Vanaf het tweede kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen waarschuwingen meer vermeld voor dit item. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het tweede kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen gevarenaanduidingen voor dit item vermeld. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
3297971009614
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk