P.T.B.-ISO-M - P.T.B. COMPAKTUNA

Isolerende mortel
Momenteel uit de catalogus
Packaging:
€ 24,25incl. VAT
PTB 57.A

 

Eigenschappen

P.T.B.-ISO-M is een gebruiksklaar product. Het is ideaal voor vloer- en zoldervloer isolatie (op beton), opvulling van muursleuven van leidingen en isolerende bezettingen.

Isolatie-eigenschappen

P.T.B.-ISO-M is een isolerende uitvullingsmortel, wand- en vloerisolatie op basis van EPS-korrels met zeer goede thermisch isolerende eigenschappen die tevens geluidsisolerend werkt. Met de lage warmtegeleidingscoëfficient (?) van 0,077 W/m.K behoort PTB-ISO-M tot de beste isolerende mortels in zijn soort.

Zeer eenvoudige verwerking

P.T.B.-ISO-M is uiterst eenvoudig en licht te verwerken. Door gewoon water toe te voegen maakt men het aan. Opvullen, afstrijken en bepleisteren vergen geen speciale vakkennis.

Isolatie uit één stuk

P.T.B.-ISO-M is leidinguitvullend en isolatie in één bewerking. Het laat zich verwerken in EEN STUK waardoor een perfecte, naadloze en stabiele isolatielaag gevormd wordt. Het vervangt de zogenaamde vlottende chapes en de uitvullingschapes.

Weerstanden

P.T.B.-ISO-M heeft een veel hogere druk- en buigweerstand dan de meeste andere isolatiematerialen.

Onbrandbaar

Daar iedere korrel omhuld is door een cementlaagje is P.T.B.-ISO-M onbrandbaar en zet het het vuur niet verder.

Toepassingen
Vloerisolatie

Ideaal als isolatie en uitvulling van leidingen in één product. De aanhechtingslaag verhoogt sterk de aanhechting. P.T.B.-ISO-M aanbrengen in een dikte van minimum 3 cm en eenvoudig vlak strijken met een truweel of met een rei. Laten uitharden vóór het betreden van de laag.

Zoldervloerisolatie (op beton)

Zelfde werkwijze als vloerisolatie. Door zijn lichte verwerkbaarheid is P.T.B.- ISO-M een ideale isolatie voor zoldervloeren waarmee men gemakkelijk tussen de gebinten werkt. Zo bekomt men een veel sterkere isolatielaag dan met andere isolatieproducten. Met P.T.B.-EGALISER-EN bekomt men een stofvrije, min of meer voet-vaste vloerlaag.

Opvullen van sleuven

Poreuze ondergronden voorstrijken met een oplossing bestaande uit 1 deel COMPAKTUNA® (PRO) en 4 delen water. Na aanbrengen van de aanhechtingslaag, de isolerende mortel goed aandrukken met een truweel.

Isolerende muurbepleisteringen

Het aanbrengen van een aanhechtingslaag is noodzakelijk. Deze brengt men aan met een borstel op een dikte van 1-2 mm. P.T.B.-ISO-M aanmaken met ± 7,5 L water en met een truweel aanbrengen op de nog vochtige aanhechtingslaag. Voor het stofvrij maken is een beschildering met POLYCOLORIT® aan te raden.

Verpakking

De houdbaarheid is 12 maanden in de originele, gesloten verpakking en droog bewaard. 

P.T.B.-Compaktuna
PTB 57.A

Specifieke referenties

ean13
5411574320008
There are no reviews for this product yet.