FILAMATT - Wax bescherming natuurlijke effect - Fila

Wax bescherming natuurlijke effect voor de binnenmuren en de vloer in terracotta, natuursteen, zandsteen en marmer leeftijd behandeling.

Packaging:
10 Items
€ 32,00incl. VAT
FIL 54000012FRA

FILAMATT - Wax bescherming natuurlijke effect - Fila

  • Voor onderhoud en afwerking stuurman behandelingen van de terracotta, zandsteen uitgerekt, leeftijd marmeren, natuurlijke stenen vloeren.
  • Het is de perfecte afwerking na de waterbasis impregneren.
  • Ideaal aan de binnenkant muren in baksteen en natuursteen om verlies van stof van het oppervlak te voorkomen.
  • FILAMATT is beschikbaar in verpakking van 1 liter en 5 liter.

Voordelen:

  • Geeft een natuurlijk effect.
  • hoge concentratie product: kan worden gebruikt in verschillende verdunningen zoals vereist.
  • Glanzend, hierdoor een zijdeglans effect te verkrijgen.
  • Kan volledig worden verwijderd.
  • Uitstekende macht zelf nivellerend.

Toepassing:

Voor de bescherming van bodem en wanden: Iets verdunnen FILAMATT het soepeler en gemakkelijker te maken te verspreiden, het toevoegen van een glas water per liter product. Op een oppervlak schoon en droog, het toepassen van een uniforme laag met een auto of een doek (penseel voor muren) FILAMATT.

Wacht tot de bodem helemaal droog is (ongeveer een uur is), dan besteden een tweede laag haaks op de eerste. Het is mogelijk om het loopvlak van de grond een uur later. Als de briljante iets hoger is, is het mogelijk om een wollen doek of de polijstmachine te brengen. Op de klei en stenen met hoge absorptie (bijvoorbeeld, zandsteen, kwartsiet bruto) is het beter toepassen van een jas van tevoren als afdichting FILAFOB of FILAW68
Voor onderhoud. Renovatie van bescherming (elke 2-3 maanden): na reiniging van het oppervlak met een oplossing van verdunde FILASCHONERE (1:200), van toepassing FILAMATT Verdun 500 ml in 5 liter water. Eenmaal droog kan de vloer worden uitgelaten. Herstel van dekking (1 keer per jaar): de licht verdunde wax (200 ml water per liter product.) met een auto, een doek of andere applicator van toepassing. Zodra het product droog is, kan de vloer worden uitgelaten. Stof behandeling: op een droog oppervlak, het toepassen van een uniforme laag van het product met een borstel FILAMATT pure. Na ongeveer een uur is het behandelde oppervlak droog.

Vertolking: 

  • Voor terracotta dekking 1 liter van de FILAMATT van 30 m².
  • Voor steen cover 1 liter FILAMATT 30/40 m².

Opgelet: Het is mogelijk om te verwijderen van het product met behulp van de specifieke schoner voor wassen water FILAPS87. Het is niet aanbevolen om het gebruik van het product op de buiten oppervlakken op natte locaties en daar of stilstaand water (Baden, douches). Het product dat kan wijzigen het uiterlijk van het materiaal, het product op een klein gebied eerder testen.

Filamatt Fila - Avant utilisation

Filamatt Fila - Après utilisation

Fila
FIL 54000012FRA
10 Items

Specifieke referenties

ean13
8008980540129
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: