Procolle MS high tack white - Afdichtingsmiddel - Zep Industries

Eéncomponentige, snel uithardende kit met zeer hoge aanvangshechting op basis van zeer effectief MS-polymeer , bedoeld voor het flexibel verlijmen en afdichten van vele materialen.

Packaging:
1 Item
€ 22,10incl. VAT
€ 22,55- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
33 %€ 21,88
1210 %€ 20,30
ZEP 1681.0.310

Procolle MS high tack white - Afdichtingsmiddel - Zep Industries

Eéncomponentige, snel uithardende kit met zeer hoge aanvangshechting op basis van zeer effectief MS-polymeer , bedoeld voor het flexibel verlijmen en afdichten van vele materialen.

Eigenschappen :

  • Zeer snelle hechting : Zeer sterke initiële hechting die onder invloed van vocht uithardt en een duurzaam elastisch rubber oplevert.
  • Effectief : Voor het verlijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (gladde, poreuze en niet-poreuze ondergronden).
    Perfecte hechting op de meeste materialen zoals ruwe metalen (staal, zink, aluminium), behandelde en gelakte oppervlakken, hout en zijn derivaten, duroplastmaterialen en thermoplasten (behalve PE, PP en PTFE), op minerale oppervlakken zoals glas, enz.
  • Handig in gebruik : Geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens de behandeling.
    Vanwege de hoge aanvangssterkte is ondersteuning tijdens het uitharden doorgaans niet nodig.
  • Temperatuurbereik : Na applicatie, goede temperatuurbestendigheid van -40°C tot +80°C continu (tot +120°C piek).
  • Weerstand tegen weer en vochtigheid : Goede vochtigheid en gebruikelijke weersomstandigheden.

Handmatig :

Oppervlaktevoorbereiding:

  1. De te lijmen of voegen oppervlakken moeten schoon, droog, stof- en vetvrij zijn.
  2. Bewaar materialen en werk bij voorkeur in droge en verwarmde ruimtes.

Werktemperatuur: +5°C tot +30°C.

  1. Compatibiliteit en hechting moeten bij toepassing op kunststof, geverfde, gelakte of behandelde materialen afzonderlijk worden getest.

Verlijmen/afdichten:

  1. De mastiek wordt afgezet door extrusie van kralen of door blokken in voldoende hoeveelheid tussen de te verzegelen of te lijmen materialen.
  2. De te storten hoeveelheid is afhankelijk van de vlakheid van de te monteren steunen, de afmetingen van de verbindingen en de maximaal te verwachten vervorming.
  3. Het weergeven van het tegenmateriaal of het gladmaken van het koord moet binnen de huidvormingstijd gebeuren (het wordt aanbevolen om de 10 minuten niet te overschrijden).
  4. Bij het lijmen druk uitoefenen om de gewenste voegdikte te verkrijgen.
  5. Als de verhouding tussen de hoeveelheid afgezette lijm en het gewicht voldoende is, is het niet nodig om de materialen tijdens de uithardingstijd met een fixeermiddel in contact te houden.
  6. Gebruik indien nodig een spatel om het glad te maken.
  7. De snelheden van huidvorming op het oppervlak en van polymerisatie zijn afhankelijk van de dikte van de voeg, de temperatuur en de vochtigheidsgraad van de lucht en de dragers.
  8. Voor toepassing met een pneumatisch pistool wordt een druk van 3 tot 5 bar aanbevolen.

Conditionering:

Patroon van 310 g.

Zep Industries
ZEP 1681.0.310
1 Item

Data papier

Signaalwoord
Vanaf Q4 2023 wordt voor dit artikel bij de laatste controle geen signaalwoord vermeld. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het vierde kwartaal van 2023 zijn er geen gevarenaanduidingen vermeld voor dit artikel bij de laatste controle. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
8717342039200
There are no reviews for this product yet.