Deter Demi - Zoetwater afwasmiddel - Zep Industries

  • Vaatwasmiddel gevoed met onthard water Naast zijn kracht heeft het product ook eigenschappen die kalkaanslag en oxidatie voorkomen.
Packaging:
1 Item
€ 118,60incl. VAT
ZEP 9504.12

Deter Demi - Zoetwater afwasmiddel - Zep Industries

Vaatwasmiddel gevoed met onthard water Naast zijn kracht heeft het product ook eigenschappen die kalkaanslag en oxidatie voorkomen.

Eigenschappen :

  • Speciaal ontwikkeld voor gebruik in onthard water.
  • Extra Naast zijn kracht heeft het product ook eigenschappen die kalkaanslag en oxidatie tegengaan.
  • Geen schuimvorming die de goede werking van de machine kan verstoren.
  • Economisch Bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten, waardoor doseringen vanaf 1 gram per liter mogelijk zijn.
  • Regelmatig gebruik van DETER DEMI garandeert een veel langere levensduur van uw kostbare vaatwasser. Gemakkelijk doseren Geen problemen meer met verdampingen, ophopingen, verstoppingen en/of overmatige doseringen.
  • HACCP-conform, Voldoet aan Richtlijn (EG) nr. 852/2004 en Resolutie 193/2007-HACCP met betrekking tot reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie.

Toepassingen:

Voor gebruik in vaatwassers die zijn voorzien van onthard water (tot 15°fH of 7°dH). Uitstekende resultaten op porselein, synthetische materialen, glas, borden, potten en pannen (behalve aluminium), zilveren bestek en serviesgoed, enz. Ideaal voor scholen, restaurants, cafetaria's, ziekenhuizen, verpleeghuizen en vele andere instellingen.

Handmatig :

  1. Deter Demi kan via een automatische dispenser in de vaatwasser of handmatig worden aangebracht.
  2. Gebruik 1 tot 3 gram per liter water (afhankelijk van de hardheid van het water, de mate van hardnekkigheid van het vuil en de hoeveelheid aangekoekte voedselresten).
  3. Om de kwaliteit van de DETER DEMI-resultaten te optimaliseren, raden wij aan een glansproduct van Zep als droogadditief te gebruiken.

Conditionering:

12 kg.

Zep Industries
ZEP 9504.12
1 Item

Data papier

Signaalwoord
GEVAAR
Gevarenaanduidingen
H314 – Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Gevarenpictogram
Gevarenpictogram : GHS05 - Corrosief GHS05 - Corrosief
 

Specifieke referenties

ean13
9145385992531
There are no reviews for this product yet.