Aluminium profiel - U-BRS - Buzon

De lambourde U-BRS, gemaakt van aluminium, maakt de installatie van keramische tegels van 20 mm van alle groottes mogelijk en vergemakkelijkt deze.

In geval van een te lage hoeveelheid of een te lage bestelling, behouden wij ons het recht voor om de bestelling te weigeren en te annuleren.

Hoogte:
Model:
€ 55,82incl. VAT
BUZ U-BRS-24MM

Aluminium profiel - U-BRS - Buzon

Ledger Board U BRSaluminium, stelt, en vergemakkelijkt het leggen van keramische platen 20 mm van alle diktes. De tijd te besparen en de verhoogde stabiliteit van de realisatie zal de professionals prikkelen.

  • Lengte: 2400 mm
  • Breedte: 65 mm
  • 18 mm dik: sWij slechts 18 mm dikte vereist alleen een reservering van 35 mm onder slab.
  • Dikte 38 mm: sWe zijn 38 mm dikte zorgt voor superieure weerstand tegen de ladingen toegepast en vereist een afstand van 80 cm tussen elke Stud-ondersteuning.

Ondersteuning voor PB-KIT-2 sporen is de intermediair voor fixatie van de balken op de Buzonde de PB reeks blokken. PB-KIT-2 is vastgesteld op het perceel door eenvoudige druk. Zodra het is geïnstalleerd op het perceel, gewoon drukt u op de regel op het perceel en geprofileerd de regel basis hecht automatisch, terwijl de plot te glijden onder de regel voor optimale positionering.

Buzon
BUZ U-BRS-24MM
0 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385994962
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: