Groene aanslagreiniger kant & klaar - HG

Cleaner klaar voor gebruik 5 liter - HG groenachtig deposito's

Cleaner klaar voor gebruik van HG groenachtig deposito's 'Garden' 5 L elimineert de beroemde groenachtig sluier van de algen, die op de terrassen, looppaden, muren, daken, dwarsliggers en decoratieve balken, terracotta potten, enz vormt... Binnen 36 uur na de aanvraag verdwenen de algen. 

5 Items
€ 7,76incl. VAT
€ 7,92- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 7,68
35 %€ 7,52
67 %€ 7,37
1210 %€ 7,13
HG 527500103

Cleaner klaar voor gebruik 5 liter - HG groenachtig deposito's

Cleaner klaar voor gebruik van HG groenachtig deposito's 'Garden' 5 L elimineert de beroemde groenachtig sluier van de algen, die op de terrassen, looppaden, muren, daken, dwarsliggers en decoratieve balken, terracotta potten, enz vormt... Binnen 36 uur na de aanvraag verdwenen de algen. Het reinigingsmiddel houdt zich aan de materia < spjaar >u het doeltreffende bescherming van de groei van algen voor enkele maanden. Het spreekt vanzelf dat dit product schadelijk voor gras of planten is. Omgaan met HG reinigingsmiddel groenachtig deposito's tegen tijd droog en bij voorkeur wanneer het niet regent in twee dagen.

Vertolking:

Tussen 3 tot en met 7 m² per liter, afhankelijk van het type media. < /p >

Verpakking:

5 l

Gebruik:

  • Een test op de media voor het verlijmen moet altijd uitvoeren.
  • Reiniging deposito's groenachtig® is klaar voor gebruik, doen niet verdunnen. < lIk >Breng een droogtijd op droge of licht vochtige ondersteuning. Als de media zeer begroeid schuim is, aan een voorafgaande de toepassing borstelen.
  • Spray vanaf de bodem aan de top van een horizontale beweging van links naar rechts door de breedte van 1,50 m. om te voorkomen dat spatten van het product, is het mogelijk om toe te passen met een roller voor gevel. < lIk >Laat op 10 tot 30 minuten. In geval van toepassing bij koud weer, zullen de actie keer meer lange
  • Spoelen met stromend water met behulp van een straal water, of eventueel met een cleaner hogedruk.
  • Opvoordat enige korting in paint of toepassing van een gewasbeschermingsmiddel, de steun moet perfect schoon en droog naar hart (Zie de technische details van het eindproduct uitmaken).
  • Le het materiaal reinigen gebeurt in water onmiddellijk na gebruik < /li>
HG
HG 527500103
5 Items

Specifieke referenties

ean13
8711577076832
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: