Waterdichte roestvrijstalen tegeldeksel - Toptek SS 2.0 - ACO

Water- en geurdichte roestvrijstalen tegelhoezen voor industriële toepassingen.

Enkele variaties in voorraad, andere afmetingen op orders: vertraging waargenomen van 3 tot 6 weken.

Commande disponible pour ce produit (3 à 6 semaines)
Formaat:
€ 423,60incl. VAT
ACO 415887

Waterdichte roestvrijstalen tegeldeksel - Toptek SS 2.0 - ACO

Enkele variaties in voorraad, andere afmetingen op orders: vertraging waargenomen van 3 tot 6 weken.

  • Industrieel roestvrijstalen tegeldeksel.
  • Rooster frame.
  • Cosmetisch deksel, waterdicht en geurdicht dankzij een dubbele waterdichte afdichting.
  • Geschroefd met roestvrijstalen bouten.
  • Zelfverhogende manoeuvreertoetsen en afwerkingsdoppen inbegrepen.
  • Maximale weerstandsklasse C 250 kN.

TopTek SS 2.0 tegeldeksels worden voornamelijk gebruikt in zowel binnen als buiten toepassingen van gebouwen, maar hebben een meer openbare, niet-residentiële karakter, waar geur en afvloeiing afdichting is een must en een hoge weerstand klasse vereist. Het gebruik van een dubbele afdichting in het frameprofiel helpt om aan deze eisen te voldoen.

Ze zijn robuust en zijn gecertificeerd voor de C 250 kN weerstandsklasse volgens de Europese EN 124-norm.

TopTek SS 2.0 (RvS) deksels zijn gemaakt van roestvrij staal, kwaliteit 1.4301 (AISI 304). Ze worden gebeten door onderdompeling en doorgegeven. De dikte van het frame en deksel materiaal is ten minste 2 mm.

Om de hoogste weerstandsklasse te bereiken, wordt het deksel gestempeld en voorzien van een aangepast voorgevormd roosterframe.

Verschillende opvouwbare ankerpoten zorgen voor een goede verankering in de perifere voering. Daarnaast zijn verschillende strooiers voorzien van het product. Tijdens de installatie houden ze het frame en deksel op gelijke afstand. Een dubbele afdichting set in het frame zorgt ervoor dat geuren en afvloeiing waterdicht zijn. Het deksel wordt met 4 roestvrijstalen bouten aan elke hoek geschroefd en is daarom stevig vastgezet. Praktisch, de 2-in-1 hijs- en manoeuvreertoetsen maken het enerzijds mogelijk om de bouten te schroeven of los te schroeven en anderzijds het deksel op te tillen of te vervangen. De afgeschuinde randen en hijstoetsen met verlengstang zorgen voor een eenvoudig deksel om op te tillen. In de loop der jaren is de look altijd gemakkelijk te openen en het gebruiksgemak is gegarandeerd!

De vierkante hoekprofielen zorgen voor een perfecte verbinding met de tegels en een esthetische afwerking. Synthetische kappen voorkomen dat vuil in de inkepingen komt met zes zijden van de bouten. Ze bieden esthetische meerwaarde.

ACO
ACO 415887
0 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385940648
There are no reviews for this product yet.