Kalkweg met krachtige groene geur - HG

Spray zeepbel anti-kalken met krachtige groene geur 500 ml - HG

HG spray schuim anti-schaal met krachtige groene geur elimineert kalkhoudende deposito's in de diepte en laat een briljante glans en een aardige geur van vergoedingen. < SPjaar >

1 Item
€ 6,47incl. VAT
€ 6,60- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 6,40
35 %€ 6,27
67 %€ 6,14
1210 %€ 5,94
HG 604050103

Spray zeepbel anti-kalken met krachtige groene geur 500 m - HG

Dit product is bestemd voor het elimineren van de kalksteen, die een saaie film op tegels, douchecabines, Baden in synthetische, wastafels, kranen, douche en werk plannen appels laat. Dit product spray een dikke schuim waarmee hem d 'functioneren meer lange en n' niet vallen de chrome lak of gewrichten. HG spray schuim anti-schaal is verkrijgbaar in twee varianten: 1 HG spray schuim origineel anti-schaal en 2. HG spray schuim anti-schaal 3 x krachtiger te koppig schaal deposito's elimineren.

Spray HG spray schuim anti-schaal met krachtige groene geur op het oppervlak en laat 5 minuten zitten. Spoel of vegen met een vochtige doek.

Toepassingen:

Druk op de spuitmond en zet hem een kwart slag. Als u al de fles hebt gebruikt, is het mogelijk dat product residu bleef in de opening van de spray, zodat het minder goed kan werken. Wij adviseren u, wanneer u opnieuw de spray, altijd starten met goed spoelen met warm water uit de kraan, bijvoorbeeld via het afsluiten van de ventilatieopeningen aan de zijkant van de Frother. Spray HG "anti-schaal" op het oppervlak laat op voor een paar momenten te behandelen. Spoel of veeg schoon met een vochtige doek. In het geval van koppig tandsteen, laat HG "anti-schaal" meer - maar niet meer dan 5 minuten. Laat niet droog. Herhaal de behandeling indien nodig. Regelmatig reinigen met HG "anti-schaal" voorkomt de vorming van schaal deposito's en glans uw douche, toilet en wastafel elke dag. Retourneren na gebruik de spuitmond van een kwartaal-beurt (vergrendelde stand).

HG
HG 604050103
1 Item

Specifieke referenties

ean13
8711577130541
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: