HMK P717 - Cire de polissage - liquide - Moeller

HMK P717 - polijsten - vloeibare - wax Moeller

HMK® P717 is een polijsten wax klaar voor gebruik, op basis van oplosmiddel en snel drogen die de kleur en structuur van natuurlijke stenen of gereconstitueerd, huiselijk gebruik onthult. HMK® P717 geeft bodems een helder schijnt.

Packaging:
1 Item
€ 47,07incl. VAT
HMK P717-1L

HMK P717 - polijsten - vloeibare - wax Moeller

Toepassingen:

HMK® P717 moet worden toegepast met een zachte doek of een DWEIL in een dunne gewone laag. Na volledige droging huid polijsten de iets melkachtig Matt film met een zachte doek, ofwel mechanisch met een witte pad of een schaap handmatig. Op gepolijste oppervlakken toepassing slechts heel weinig product. In aanwezigheid van sporen van product, Pools met een staalwol pad extra einde. traktatie grote gebieden van split manier. Herhaal de behandeling met HMK® P717 op zeer absorberende oppervlakken of in aanwezigheid van de gewenste effect vermindering.

-Functies:

HMK® P717 verbetert de kleur en structuur en aanzienlijk verbetert het uiterlijk van het behandelde oppervlak. Het vermindert de indringing van vuil en vocht. Na een latere polijsten wordt het oppervlak glanzend. HMK® P717 is resistent tegen gemeenschappelijke huishoudelijke vlekken. Residuele wax film na drogen veilig voor de gezondheid is.

Con Waarschuwing:

Afhankelijk van de media en de toestand van oppervlakte, 10 tot 20 m² per liter.

Verpakking:

Tin Tin 1 liter

Moeller Stone Care
HMK P717-1L
1 Item

Specifieke referenties

ean13
4029981010019
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: