Graffiti remover - HG

Verwijdert graffiti 600 ml - HG

HG verwijderen graffiti elimineert spray paint, de verse verf splatters en sporen van vilt kwetsbare oppervlakken zoals verf, lak en materialen synthetische. < / span>

Momenteel uit de catalogus
€ 23,28incl. VAT

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
32 %€ 22,82
65 %€ 22,12
128 %€ 21,42
HG 127060103

Verwijdert graffiti 600 ml - HG

Het kan ook worden gebruikt op d "andere gladde oppervlakken zoals glas, metaal, plexiglas, marmer, graniet en l" eternit. Dit product is biologisch afbreekbaar en vrij van oplosmiddelen vluchtige stoffen. < / Span >

Toepassingen:

Eerste toepassing HG "verwijdert graffiti" op een klein gebied aan de test de sterkte van de steun. Nooit toepassen op vers geschilderde oppervlakken. Toepassen van HG "verwijdert graffiti" met behulp van een borstel (niet een wegwerp penseel) of een schone doek op de graffiti, de sporen van verf of potlood voelde om te elimineren.

< em>Gevoelige materialen:

direct elimineren graffiti opgelost met een schone doek. Herhaal de behandeling indien nodig. Verlof handelen nooit meer dan twee minuten om te voorkomen dat steun bezoedelen. Na de behandeling, spoel het oppervlak met water (warm).

Niet-vertrouwelijke materialen:

de blootstellingstijd is afhankelijk van de poreusheid van de steun en de anciënniteit van de graffiti. De oudste graffiti op zeer poreuze ondergronden zoals beton en steen zijn moeilijk, zo niet onmogelijk, om te verwijderen. Met het oog op de presentatie in de gel, kunt u tot 24 uur. Op grondstoffen, gebruik altijd een borstel. Verschoten graffiti, de sporen van verf of potlood voelde met een schone doek, of spoelen met water (warm), eventueel onder hoge druk. Herhaal de procedure als de graffiti, de sporen van verf of marker is niet volledig verdwenen na de eerste behandeling. Na gebruik schoon uw tools met water.

HG
HG 127060103

Specifieke referenties

ean13
8711577189549
There are no reviews for this product yet.