Aircoreiniger - HG

Schonere lucht-conditioner 250 ml - HG

HG reiniger voor airconditioners schoon snel en effectief het systeem van de airconditioning van de auto en heeft een goede geur van vergoedingen. < /span >

Momenteel uit de catalogus
€ 15,28incl. VAT
€ 15,59- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 15,12
35 %€ 14,81
67 %€ 14,50
1210 %€ 14,03
HG 369030103

Schonere lucht-conditioner 250 ml - HG

Na een tijdje, vrijwel alle auto airconditioningsystemen uitgezonden een slechte muffe geur. Deze geuren worden veroorzaakt door l "accumulatie van stof, pollen, nicotine en d" andere onzuiverheden in het systeem van de airconditioning van uw auto. Met dit product hoeft hoe meer te gaan naar de garage om de airco in uw auto schoon te maken. 

Toepassingen:

Sluit doorsturen alle vensters van de auto en verplaats zoveel mogelijk van de passagiersstoel. Ook de achterkant van de stoel zo veel mogelijk naar de voorkant schakelen, om ervoor te zorgen de waternevel kunnen niet bereiken. Zet de contactpersoon, plaatst u de airconditioner in "recirculate" positie (zodat de lucht niet buiten wordt geabsorbeerd en het circuleert in de auto zonder worden geventileerd aan de buitenkant) en ingesteld op de maximale ventilatie. De openingen worden uitgevoerd aan het dashboard (de voorruit of aan de grond). Plaats HG 'cleaning voor airconditioners' op de vloer achter de passagiersstoel en binnen de bom-knop ingedrukt totdat het vergrendelt. Zorg ervoor dat de spray niet aan te om het even wat raken is. U kunt de auto achterlaten en sloot de deur. Het moet volledig worden gesloten. Eenmaal de bom helemaal leeg is, laat de airconditioner uitgevoerd voor ten minste 5 minuten. Knip de motor en goed ventileren van de auto gedurende ten minste 5 minuten door te openen alle ramen of deuren.

HG
HG 369030103

Specifieke referenties

ean13
8711577190576
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: