Drainageplaat voor kunstgras - Drainbase - ECCO

Drainbase is een innovatief systeem van platen waardoor de afvoer van water met een kunstgras al doorlaatbaar.

Waarschuwing: Prijs en hoeveelheid uitgedrukt in m2.

€ 23,05incl. VAT
ECC 10721

Drainageplaat voor kunstgras - Drainbase - ECCO

Waarschuwing: Prijs en hoeveelheid uitgedrukt in m2.

Drainbase is een innovatief waterbuffering tegelsysteem voor een perfecte waterdichte coating met kunstgras.

Drainbase is innovatief op het gebied van toepassingen met kunstgras en combineert de positieve eigenschappen van kunstgras met de mogelijkheden van buffering en infiltratie van regenwater. Drainbase vangt hemelwater, buffers het onder de tegel en dan laat het sijpelen in de grond. Dit verhoogt de duurzaamheid van uw kunstgras aanzienlijk.

Optimale belastingsverdeling:

De perfecte relatie tussen de contactoppervlakken aan de boven- en onderkant van de plaat zorgt voor een optimale verdeling van de oppervlaktebelasting. De perfecte garantie voor een glad kunstgras zonder vlekken! Vermijd complex en duur funderingswerk en bespaar op geld en werktijd!

Waterzuivering met hoge capaciteit:

Drainbase maakt de evacuatie van 30 liter water per vierkante meter mogelijk. De perfecte oplossing voor een perfect verantwoorde Eco applicatie.

Uniek verbindingssysteem:

De verbindingen tussen elke plaat zorgen ervoor dat het product uitzet en de stabiliteit van het formaat (bevriezen en verwarmen) kan worden.

Slimme antislipfunctie:

Boven, de plaat is uitgerust met 1010 2 mm hoge anti-slip pinnen die het kunstgras op zijn plaats te houden zonder schade aan het kunstgras te ondersteunen.

Extreme flexibiliteit:

De 9 flexibele gebieden van drainbase maken het mogelijk om de plaat op verschillende media toe te passen met behoud van contact met het bewaarde oppervlak.

Technische kenmerken:

De Drainbase plaat bestaat uit een omgekeerd dambordpatroon dat een goede verdeling van ladingen naar de fundering mogelijk maakt en daarentegen een stabiel contactgebied voor kunstgras garandeert. De top bestaat uit een antisliplaag die het uitglijden van kunstgras bemoeilijkt. De plaat is verdeeld in 9 flexibele zones waardoor onder alle omstandigheden maximaal contact met het oppervlak mogelijk is. De plaat is 100% doorlatend en heeft een waterretentiecapaciteit van 30 liter/m2. De verbinding tussen de Drain basisplaten zorgen ervoor dat het product uitzet en stabiliteit (warmtegel). Bevestigingskappen die in de plaat kunnen worden geklikt, zijn los verkrijgbaar. Deze doppen dienen als basis voor de bevestiging van kunstgras en grensprofiel.

  • Materiaal: 100% gerecycled en 100% recyclebaar HDEP (polyethyleen met hoge dichtheid).
  • Plaathoogte: 30 mm.
  • Plaatgrootte: 60 x 60 cm.
  • Gewicht per plaat: 917 gram.
  • Waterbuffercapaciteit: 30 L/m2
  • Doorlaatbaarheid: 100%
Ecco Product
ECC 10721

Specifieke referenties

ean13
9145385974162
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: