Verlichting van tuinman - Nidagarden - Nidaplast

Prijs en hoeveelheid in m²: Geef het aantal in m².

Om te gedijen in een planter planten moeten bodem, goede drainage, zuurstof en een bron van water beschikbaar zijn tijdens perioden van droogte. De honingraat polypropyleen nidagarden platen zijn bedoeld als een riolering en de opslag van water in de plantenbakken.

Momenteel uit de catalogus
Hoogte:
Formaat:
€ 52,55incl. VAT
NID 2F/1200x800/100

Nidagarden

Prijs en hoeveelheid in m²: Geef het aantal in m².

Vóór de ontwikkeling van de stad met meer plantenbakken grote omvang, drenken en behandeling tijdens hun uitvoeringskwesties meer bindend worden.

Hun hulp wordt een noodzaak. Ze moeten ook water vaak het genereren van een bindende-organisatie om ervoor te zorgen dat hun drenken.

Het bereik van de nidagarden wordt weergegeven als een ideale oplossing voor de opslag van water in het substraat en de verlichting van deze plantenbakken van stad.

95% vacuüm, deze structuren in de honingraat weeg 35 kg/m3 en laat gedurende de irrigatie 95% van hun volume opslaan in water ongeveer 95 L/m² tot 10 cm dik. De uitvoering van dit soort structuur, verpakt in een vilt aftappen van anti-racinaire maakt een perfecte hydratatie van het substraat gedurende de zomer door capillaire werking.

Ze kunnen dus tot 3 keer meer water dan ballen van klei onder het substraat, dus beperken aanzienlijk de frequenties van gieter opslaan.

  • Honingraat voor het reliëf en de opslag van water in de plantenbak
  • Grote reserves van water onder het substraat
  • Drainage perfecte substraat
  • Vermindert de frequentie van water geven
  • Aanzienlijke verlichting van de plantenbakken van stad
  • Recyclebaar
Nidaplast
NID 2F/1200x800/100

Specifieke referenties

ean13
9145385951187
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: