Loop Clean - Krachtige reiniger voor gesloten circuits - Zep Industries

Hiermee kunt u gesloten verwarmings- of koelcircuits reinigen en kalk- en ijzerafzettingen verwijderen die zich in het circuit hebben gevormd.

Packaging:
4 Items
€ 285,08incl. VAT
€ 290,90- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
45 %€ 276,36
1210 %€ 261,81
ZEP 9368.20

Loop Clean - Krachtige reiniger voor gesloten circuits - Zep Industries

Hiermee kunt u gesloten verwarmings- of koelcircuits reinigen en kalk- en ijzerafzettingen verwijderen die zich in het circuit hebben gevormd.

Eigenschappen :

  • Effectief: Loop Clean verspreidt, in een alkalische omgeving, kalk- en ijzerafzettingen die aanwezig zijn in een gesloten circuit.
  • Veilig in gebruik: Loop Clean werkt in een alkalische omgeving en helpt het risico op corrosie tijdens het wassen met een zure oplossing te voorkomen.
  • Eenvoudig te implementeren: Plaats eenvoudigweg de benodigde hoeveelheid Loop Clean rechtstreeks in het circuit, zonder dat er een specifieke noodzaak is om een pomp te gebruiken.
  • Economisch: 2% Loop Clean, berekend op basis van het totale watervolume in het circuit, is voldoende om dit circuit schoon te maken, terwijl het normaal blijft werken en zonder dat het nodig is het te stoppen.

Toepassingen:

Met Loop Clean kunt u gesloten verwarmings- of koelcircuits reinigen en kalk- en ijzerafzettingen verwijderen die zijn ontstaan door corrosieverschijnselen die zich in het circuit hebben voorgedaan, of door afzettingen die vóór de behandeling zijn ontstaan.
Loop Clean zorgt ervoor dat deze afzettingen zich langzaam in het water verspreiden, zonder dat er een ontkalkende zure spoeling nodig is, waardoor altijd het risico bestaat dat de metalen in het circuit worden aangetast.

Handmatig :

  1. Maak eerst het circuit leeg en vul het vervolgens met schoon water met 2% Loop Clean.
  2. Start het circuit opnieuw en controleer het uiterlijk van het water.
  3. 2 tot 3 weken later opnieuw afgieten zodra het water troebel wordt.
  4. Herhaal de behandeling indien nodig, op dezelfde manier.
  5. Vul het circuit na de laatste afvoer met schoon water en voeg 1 tot 2% (op volumebasis) Loop Clean toe.

Conditionering:

20 kg.

Zep Industries
ZEP 9368.20
4 Items

Data papier

Signaalwoord
Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen waarschuwingen meer vermeld voor dit item. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen gevarenaanduidingen voor dit item vermeld. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
9145385994207
There are no reviews for this product yet.