Getint stalen rooster - Euroline Harmony - ACO

Gatewayrooster van gegalvaniseerd staal voorzien van een poedercoating, vastgeklikt zonder schroeven, voor Euroline goot (goot niet inbegrepen).

Weerstandsklasse A 15 kN.

Product beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Kleur:
Lengte:
4 Items
€ 53,64incl. VAT

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
55 %€ 50,96
1010 %€ 48,27
ACO 38516-RAL7016

Getint stalen rooster - Euroline Harmony - ACO

Voordelen

  • Perfecte match met de kleur van het buiten timmerwerk.
  • In harmonie met moderne coatings, net als gepolijst beton.
  • Alle RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar.
  • De afwezigheid van anker kleppen zorgt voor een optimale vrije doorgang voor de evacuatie van water en onzuiverheden.
  • Het kleurenpalet is ook toepasbaar op Gallo-vloer siphons. Harmonie is het sleutelwoord.

Beschrijving

Na de grills met antraciet luxe coating, die perfect balanceert met de donkerdere accenten van terracotta klinkers en natuursteen, biedt ACO de ' Harmony ' serie in het EuroLine goot assortiment. Deze Design roosters met kwaliteits coating passen naadloos in de buitenkant van het huis en passen perfect bij de kleur van het exterieur timmerwerk.

We bestudeerden wat in België de meest gebruikte kleuren voor ramen, deuren, garagedeuren, carports, toegangsweg deuren,... We zijn gekomen om een selectie van 7 kleuren vast te stellen: 

  • RAL 6009-FIR groen
  • RAL 7016-antraciet grijs
  • RAL 7021-zwart grijs
  • RAL 7023-beton grijs
  • RAL 7030-grijze steen
  • RAL 7035-lichtgrijs
  • RAL 9001-Roomwit
  • Andere RAL kleuren beschikbaar op aanvraag

Voor nieuwbouw of renovatie zonder schade

De roosters zijn beschikbaar met goot of worden apart verkocht. Heeft u al EuroLine dakgoten? Neem nota van dit is de best verkopende wereld! Dus, zonder sloopwerk, u de rasters aanpassen in de kleur van uw keuze. Het is niet nodig om de stoep van uw terras of toegangsweg te vernieuwen!

Uitstekend coatingproces

Coating is een goed doordacht en langdurig proces. Het is een tijdwaarderings proces, van het verwerken van het materiaal van het raster tot het afdrukken van de coating. Het oppervlak van de duurzame coating kan worden gedefinieerd als een matte structuur met een ruwe textuur. Waarom deze keuze? Als de roosters in de grond worden geplaatst, volgt een matte coating de ' natuurlijke ' van de externe omgeving. De ruwe textuur maakt de roosters nog beter bestand tegen krassen. Raam-en deur fabrikanten passen dit beginsel ook toe op hun huidige aanbod. 

Keuze volgens het ontwerp van het rooster

ACO biedt 2 soorten rasters in RAL-kleuren. Ze verschillen in ontwerp en materiaal. De gietijzeren brug poort met een 125 kN weerstandsklasse wordt meestal gebruikt voor de toegangs baan of voor de garagedeur. De A 15 kN gegalvaniseerde stalen brug grille wordt in plaats daarvan elders in het huis gebruikt, d.w.z. dit raster kan ook worden gebruikt voor de passage van privéauto's die met een beperkte snelheid reizen. In feite is het aan jou om je keuze te maken, puur design. Houd er op het moment van plaatsing rekening mee dat de hoogte van de installatie iets anders is: 100 mm voor een goot lijn met gietijzeren grille en 97 mm voor een goot lijn met gegalvaniseerd stalen rooster. Dit is belangrijk om een goede drainage te garanderen. Voor de rest volgt de ' harmonie ' serie dezelfde installatievereisten als een traditionele drainage goot. De gekleurde rasters zullen voor het grootste deel dicht bij het huis worden geplaatst. Je kiest ze eindelijk om harmonie te creëren met het aangrenzende buiten timmerwerk. Plaats altijd de goot lijn onder het waterdichtingsmembraan wanneer deze tegen een gevel wordt geplaatst.

Grootte:

  • Lengte: 50 of 100 cm
ACO
ACO 38516-RAL7016
4 Items

Specifieke referenties

ean13
9145342741622
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: