Afwaterende vloerbak van polyesterbeton - Cleanbox - ACO

  • Polyester betonnen vloer Bowl
  • Met ingebouwd gegalvaniseerd stalen blad, wapenings ribben en 110 mm vent ills
  • Kies uit 5 verschillende deurmatten
  • Plaats buiten, voor de voordeur of van achteren.
Buiten afmetingen:
4 Items
€ 90,85incl. VAT
ACO 00398

Afwaterende vloerbak van polyesterbeton - Cleanbox - ACO

Vuil blijft buiten, schoon water is gemakkelijk ontladen.

De CleanBox bevat elegant een solide deurmat in een praktische vloer schaal gemaakt van polyester beton of polypropyleen. Deze vloer schaal is op zijn beurt esthetisch opgenomen in de buiten platen of klinkers en is aangesloten op een 110 mm diameter afvoerpijp. Water dat door de deurmat boven de kom sijpelt-en dus snel droogt-passeert deze passage om geëvacueerd te worden. Vuile resten vallen direct in de bodem schaal via de ruimtes in het aluminium ondersteunings Profiel van de deurmat. Dit systeem zorgt voor een efficiënte werking en laat nooit vuile, natte voeten in het huis!

Meer vrije tijd

De vloer schaal op de deur of achterdeur maakt reinigingstaken veel gemakkelijker. U opent de deur en verwijdert de deurmat. Alle Reinigingswater uit het huis verdwijnt in de bodem schaal, die wordt gereinigd op hetzelfde moment. Het schoonmaken van water uit de tuin oprit en terras kan ook snel worden opgevangen in de bodem Bowl. Dus je houdt zonder veel inspanning een huis altijd schoon en een goed onderhouden terras! En je hebt meer tijd voor je vrije tijd!

Gemakkelijk pose!

Zet de kelder met een voldoende stabilisatie laag zodat de bovenrand van de vloer schaal perfect dezelfde hoogte bereikt als de aangrenzende coating: natuursteen,... Plaats de vloer schaal en plaats de 110 mm afvoerleiding onder de afvoer. Leg de deurmat vóór het verzorgen van de coating. Plaats de aangrenzende coating en laat deze iets boven het blad van de vloerkom uitstekende.

Verschillende afmetingen

De polyester betonnen vloer schaal is verkrijgbaar in 3 maten:

  • 60 cm x 40 cm
  • 75 cm x 50 cm
  • 100 cm x 50 cm
ACO
ACO 00398
4 Items

Specifieke referenties

ean13
9145342727923
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: