MN Kleurverdieper W - Natuursteen impregneer-kleurverdieper - Lithofin

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
€ 32,18incl. VAT
EUR-197-11-B

Lithofin MN Kleurverdieper W

Lithofin MN kleur meer W een product van impregneren klaar voor gebruik op basis van water en speciale reagentia, in partij in natuurlijke of hernieuwbare grondstoffen is, gericht op het verbeteren van de kleur. Zonder schadelijke damp noch onaangename geur.

Eigenschappen:

Lithofin MN kleur meer W doordringt in het oppervlak en verhardt in de poriën. De oppervlakken worden donkerder, zo nat, maar niet briljant. Het waterafstotende effect het oppervlak beschermt en maakt het beter bestand tegen vlekken en vuil, aldus onderhoud te vergemakkelijken.

Lithofin MN kleur meer W vormt geen een film, resterende grotendeels luchtdoorlatend waterdamp. Het schuiven van de coating weerstand blijft vrijwel ongewijzigd.

Toepassingsgebieden:

Om rekening te houden met de muur of vloer vloerbedekking, trappen, drempels, terrassen... saaie .devenus of waarvan tint moet worden geharmoniseerd met die van een gepolijst oppervlak. Geschikt voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.

Oppervlakte: voor alle natuurlijke steen is poreus aan rauwe, gezaagd oppervlak, onthard (max 120) of vlam zoals graniet, gneiss, porfier, marmer, kalksteen, leisteen en de ruwe beton.

Opmerking: voor oppervlakken gepolijste of zeer fijn verzacht, raden wij Lithofin Vlekstop W, Lithofin MN Vlekstop of Lithofin MN bescherming te gebruiken.

Duurzaamheid:

Binnenkant met een goed onderhoud, levensduur is vrijwel onbeperkt. Buiten, duurt de nadruk van de kleur 1 tot 2 jaar afhankelijk van de aard van de steen, weersomstandigheden of onderhoud. Wanneer het effect verdwijnt, het product opnieuw toepassen.

Dekking: ruwe natuurstenen of beton: ongeveer 5 tot 10 m²/l, graniet verzacht of geborsteld tussen 10 en 20 m²/l volgens de aard van de steen.

Lithofin
EUR-197-11-B

Specifieke referenties

ean13
4001524019710
There are no reviews for this product yet.