HMK S246 - Anti-tache pour résine quartz - Moeller

HMK S246 - Anti-Age plek voor quartz - Moeller hars

HMK® S246 is een speciale impregnatie dat is klaar voor gebruik, om op basis van oplosmiddel, voor oppervlakken in hars kwarts binnen en buiten. De penetratie van water, vuil, olie en vetten wordt verminderd.

Packaging:
2 Items
€ 48,85incl. VAT
HMK S246-0.25L

HMK S246 - Anti-Age plek voor quartz - Moeller hars

Toepassingen:

Toepassing HMK® S246 regelmatig en verzadiging met een zachte borstel of een roller schuim op het oppervlak schoon, droog en natuurlijk koud. Op bijzonder absorberende oppervlakken, herhaal toepassing na 30 minuten ongeveer. Het HMK® S246 overschot moet zorgvuldig worden afgeveegd vóór het drogen met een papieren handdoek. In geval van onvoldoende afvegen, donkere vlekken en strepen kunnen worden weergegeven.

Alskenmerken:

HMK® S246 vermindert de penetratie van water, vuil, olie en vetten. Vlekken is sterk verminderd en de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden worden vergemakkelijkt. De actie tegen water, oliën en vetten, hangt af van de absorptie van de steun. Plus HMK® S246 zal zijn doorgedrongen in de houder, beste zullen het effect van de vlek. Op de zuur-gevoelige oppervlakken, worden matte sporen weergegeven onder invloed van de wijn, cola, jus d'orange; Deze sporen zullen echter veel meer verzwakt dan op een oppervlak behandeld en makkelijker te reinigen zijn. HMK® S246 verzet zich tegen UV-stralen en doet niet geel. Gaswisseling in de beugel is weinig veranderd. De residuele film na het drogen is zonder gevaar voor de volksgezondheid en de voedselveiligheid (laboratoriumtest). De kleur van de media iets kan worden verhoogd.

Consumptie:

Volgens de steun en het oppervlak, ongeveer 20-40 m² / liter.

Verpakking:

  • 250 ml - Tin Tin
  • 1 literfles Tin

Moeller Stone Care
HMK S246-0.25L
2 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385981900
There are no reviews for this product yet.