HMK S244 - Anti-taches - Couleur plus - Moeller

HMK S244 - Anti-Age CMYK - kleuren plus - Moeller

HMK® S244 is een speciale impregnatie dat is klaar voor gebruik, om op basis van oplosmiddelen, met een versterking van de kleur, voor natuurlijke of gereconstitueerd stenen, terrazos, beton, binnen en buiten. De penetratie van water, vuil, olie en vetten wordt verminderd.

Packaging:
11 Items
€ 37,90incl. VAT
HMK S244-0.25L

HMK S244 - Anti-Age CMYK - kleuren plus - Moeller

Toepassingen:

Toepassing HMK® S244 regelmatig en verzadiging met een zachte borstel of een roller schuim op het oppervlak natuurlijk koud en droog. Herhaal op met name absorberende oppervlakken, toepassing na 24 uur. Het HMK® S244 overschot moet zorgvuldig worden afgeveegd vóór het drogen met een papieren handdoek. In geval van onvoldoende afvegen, strepen of shimmer kunt blijven.

Alskenmerken:

HMK® S244 vermindert de penetratie van water, vuil, olie en vetten. Vlekken is sterk verminderd en de reinigings- en onderhoudswerkzaamheden worden vergemakkelijkt. De intensivering van de kleureigenschappen te onthullen van de kleur en de golving van het materiaal in de beste manier. De actie tegen water, oliën en vetten, hangt af van de absorptie van de steun. Plus HMK® S244 zal zijn doorgedrongen in de steen, hoe beter de vlek effecten en kleur capaciteit. Op oppervlakken die gevoelig voor zuren als gepolijst marmer en kalksteen, worden Matt sporen weergegeven onder invloed van de wijn, cola, jus d'orange; Deze sporen zullen echter veel meer verzwakt dan op een oppervlak behandeld en makkelijker te reinigen zijn. HMK® S244 doet niet geel. Gaswisseling in de steen is weinig veranderd. De residuele film na het drogen is zonder gevaar voor de volksgezondheid en de voedselveiligheid (laboratoriumtest).

Consumptie:

Volgens ondersteuning en de toestand van oppervlakte, 5 tot 20 m² / liter.

verpakking:

  • 1 literfles Tin
  • 5 liter fles Tin
  • 10 liter-Tin Tin
Moeller Stone Care
HMK S244-0.25L
11 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385981894
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: