Oprolbaar mat MATADOR L4, oppervlak in luxe versie met ROSCO gekleurde nylon borstels

-Paillason oprolbaarVersie luxe, profielen in synthetisch materiaal met oppervlak te kleurrijke nylon borstels, symmetrische positie.
-Dikte: 22 mm

-Schaduw: grijs, zwart, bruin, maïs, blauw, groen, rood

-Gewicht: ± 14 kg / m²

-Afstand tussen profielen: 4 mm

Kaders voor deurmat

Momenteel uit de catalogus
Buiten afmetingen:
Deurmatkleur:
€ 147,72incl. VAT
ROS L4604.ZT

DEURMAT MATADOR L4 - ROSCO

Beschrijving en samenstelling

Oprolbaar mat van luxe versie bestaat uit een vervoerder profiel zwart plastic in zijn gemonteerd op een manier die ondersteund meer kleurrijke dichtere nylon borstels eenheden met een kleine diameter. Synthetische profielen worden gescheiden door Black 4 mm breed rubber ringen. Alles wordt bewaard in de richting van de markt met een draad van roestvrij staal met een diameter van 2 mm, waarvan de uiteinden in een aluminiumprofiel verdwijnen, gelakt zwart in de oven. Duizenden van nylon borstels zijn geschraapt vast oppervlak. De totale dikte van de mat is ongeveer 22 mm.

Gebruik en doelstellingen

Onderzoek toont aan dat onderhoud zonder vuil stroomgebied, verhoging van de kosten en de slijtage van de vloerbekleding versnelt. Oplossing: Typ de functionele deurmat van ROSCO MATADOR voor binnenshuis en buitenshuis, in een kader vastgelegd in de grond of op de vloer. Elementen van nylon borstels verwijderen vuil, zand, vuil en vocht van elke soort sole, zelfs geprofileerd. Vuil vallen door de openingen, samenkomen tussen de lamellen en gemakkelijk verwijderen van alle inwikkeling de deurmat. Dus, niet het vuil verzameld tussen de lamellen worden genomen door de wind of door de inlegzolen binnen. De toepassing van de ROSCO MATADOR deurmat, die beschikbaar in drie verschillende oppervlakken is, vermindert slijtage en kleuring van de vloerbekleding, terwijl het besparen op de kosten van het schoonmaken.

Pierre et Sol
ROS L4604.ZT

Specifieke referenties

ean13
9145383012590
There are no reviews for this product yet.