Nettoyant antivoile - Pavés et dalles de bétons - Techniseal

Schoonmaken antivoile - grind en platen van beton - Techniseal < /.H2 >

De schonere antivoile Techniseal® verwijdert de zeilen liet na de Grouting en metselwerk op de kasseien en tegels in beton en klei.

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
€ 30,96incl. VAT
TSEAL.151-602

Schoonmaken antivoile - grind en platen van beton - Techniseal < /.H2 >

Toepassingen:

  • Draag beschermende kleding passende. < /li >
  • Om ervoor te zorgen dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen, is het raadzaam voor het uitvoeren van een test op een klein gebied van beetje schijnbare.
  • Wacht ten minste 30 dagen voor het reinigen van een oppervlak grouted met Techniseal® polymere zand.
  • Het product onder een brandende zon zijn niet van toepassing. Verdunning: In een gieter van plastic gemaakt, pour 1 hoeveelheid product in 1 tot en met 4 delen water (doen niet giet water in het product). De concentratie van de reiniging oplossing moet worden aangepast om het oppervlak reinigen zonder verkleuren of beschadiging van de media.
  • Schoon een sectie van 10 m op een moment. Giet de reiniging voor goede oplossing dekking het gehele oppervlak en laat geen geen overlappende deel. Het oppervlak met een borstel schrobben en spoel onmiddellijk en grondig voordat u naar een andere sectie. Niet het product op het oppervlak droog, houden de natte sproeien van water tot de laatste spoeling. Reinig elke sectie op aangrenzende secties, zodat het niet laten een deel niet schoongemaakt tussen de secties. Wanneer alle secties gereinigde, spoelen en laten drogen. Als er vlekken, reinig nogmaals.

Consommation:

1 liter van p schoonmaakvloeistofLaat ongeveer 1 m2 schoon te maken.

Verbruik zal afhangen van de toestand van de oppervlakte en geproduceerde verdunnen.

Verpakking:

2 L

Beschrijving:

De schonere antivoile Techniseal® Hiermee verwijdert u de zeilen liet na de Grouting en metselwerk op de kasseien en beton en klei tegels. Er is daadwerkelijk geen discolor of de schade het oppervlak. In tegenstelling tot zoutzuur, antivoile Techniseal® schonere geeft weinig geur af en respect voor het milieu. 

Techniseal
TSEAL.151-602

Specifieke referenties

ean13
0773758516023
There are no reviews for this product yet.