1 S Polish - Akemi

Vind het 1 van de 4 verschillende Poolse S van Akemi, schurende Pools, Pools Medium, Super fijne Poolse en prestaties Wax Pools.

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
Model:
€ 65,04incl. VAT
AKE 80156

1 S Polish - Akemi

Schurende Polish:

Hoge prestaties polijsten op basis van een geavanceerde met een maximaal effect van schurende poedertechnologie. Het deeg is effectief te elimineren irritaties zoals inlays van stof schilderkunst, druppels, de oranje huid en diepe krassen op alle kleurloze vernis voor auto's.

Medium Polish : 

Zeer effectieve universele polijsten op basis van geavanceerde met middellange schurende effect van poedertechnologie. Polijsten Schakel gebreken van het schilderen van de lagen van vers geschilderde afwerking die hebben niet nog volledig gehard, naast sporen van wassen en dragen op alle vernis kleurloos voor auto's.

Super fijn Polish :

Veelzijdig glanzend gepolijst op basis van een geavanceerde poedertechnologie. Polijsten einde te elimineren fijne krassen, vuil, grijsachtig zeilen en hologrammen.

Performance Wax Polish :

Gepolijst zonder siliconen met speciale pigmenten voor duurzame bescherming van de lak glanzend. Polijsten en afdichten hoge glans in één product te gebruiken op schilderijen van nieuwe en gebruikte auto's, bussen, motorfietsen, vrachtwagens, caravans, boten, enz.

Akemi
AKE 80156

Specifieke referenties

There are no reviews for this product yet.