Hydroblack - Waterafstotend - Zep Industries

Zwarte massa waterafstotend voor het waterdicht maken van coatings en mortels mengt gemakkelijk met het aanmaakwater en geeft een uniforme kleur en consistentie aan het mengsel.

Packaging:
1 Item
€ 39,94incl. VAT
ZEP 6666.2

Hydroblack - Waterafstotend - Zep Industries

Zwarte massa waterafstotend voor het waterdicht maken van coatings en mortels mengt gemakkelijk met het aanmaakwater en geeft een uniforme kleur en consistentie aan het mengsel.

Eigenschappen :

  • Hydro Black overtreft de specificaties in capillaire absorptietests beschreven door ISO-DIS-11014, NF-P18354, AFNOR 01102, CEE-richtlijn 91-155.
  • Dispenseerbaar, Hydro Black mengt gemakkelijk met het aanmaakwater en geeft een uniforme kleur en consistentie aan de mix.
  • Zwart, Hydro Black kleurt de coating in de massa en accentueert de behandeling.
  • Weekmaker, Hydro Black zorgt voor een snelle en gemakkelijke applicatie van de coating.
  • Hydro Black kan worden overschilderd met de meeste verven of worden bedekt met een dikke plastic coating voor gebruik in de bouw.
  • Hydro Black neemt lucht mee en zet coatings met 10 tot 12% uit.
  • 1 dosis van 2 liter voor 50 kg cement.

Handmatig :

  1. Schud de dosis Hydro Black krachtig, voeg deze toe aan ¾ van het water dat nodig is voor het mengsel, evenals het spoelwater uit het blik waarin Hydro Black zat totdat het schoon is, giet deze oplossing in de cementmixer.
  2. Voeg vervolgens de verschillende bestanddelen toe, zand, cement, meng goed en pas tenslotte het water aan totdat een homogene pasta wordt verkregen.
  3. Het aanbrengen zal op de traditionele manier gebeuren, hetzij door projectie, met behulp van een zandstraler, of handmatig. De coatings worden gefloat, vastgezet en gladgemaakt, het opvullen gebeurt binnen 48 uur.
  4. De cementdosering en het maken van het coatinglichaam worden uitgevoerd volgens de regels van de techniek.
  5. Advies :
  • Meng de dosis goed voor gebruik.
  • Hydro Black is vorstbestendig tot -10°C.
  • In geval van bevriezing vóór gebruik op een positieve temperatuur brengen en homogeniseren.
  • Het materiaal is eenvoudig schoon te maken door het af te spoelen met water; laat het niet drogen.

Conditionering:

2 liter

Zep Industries
ZEP 6666.2
1 Item

Data papier

Signaalwoord
Vanaf Q4 2023 wordt voor dit artikel bij de laatste controle geen signaalwoord vermeld. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het vierde kwartaal van 2023 zijn er geen gevarenaanduidingen vermeld voor dit artikel bij de laatste controle. Controleer de laatste update van het technische gegevensblad van de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
8717342014443
There are no reviews for this product yet.