Vetafscheider met geïntegreerde slibvangput - Lipumax - ACO

Vetafscheider met geïntegreerde slibvanger, voor ingegraven opstelling met zware afdekking D 400 kN.

- Levertijd: 3 weken

Hoogte:
Formaat:
Model:
Externe diameter aansluiting:
€ 3.726,03incl. VAT
ACO 701036

Vetafscheider met geïntegreerde slibvangput - Lipumax - ACO

De Lipumax is bij inbouw in de grond de traditionele vetafscheider bij uitstek. Het beschikt over een goedkeuringscertificaat in overeenstemming met de Europese norm EN 1825 . De installatie is geschikt voor zwaartekrachtzuivering van afvalwater van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Het ontwerp in B45 gewapend beton voldoet aan de DIN 4281-norm, de Lipumax is bijzonder resistent bij verticale stuwkracht en is de optimale oplossing in extreme inbouwsituaties qua belasting en inbouwdiepte. De afscheider heeft een hoogwaardige binnencoating die aantasting van beton door vetzuren voorkomt.

Ongecoat beton en verdicht beton worden namelijk altijd aangetast door vetzuren . Onze productietechnologie zorgt ervoor dat de separator aan het ‘end of life’ perfect recyclebaar is. ‘Tijdens en na gebruik’ dragen ACO producten bij aan een schoon milieu! Hierdoor voldoen wij aan de Europese richtlijnen die daarop gericht zijn de hoeveelheid afval zoveel mogelijk beperken .

De Lipumax is voorzien van een geïntegreerde slibvanger of wordt stroomopwaarts aangesloten .
Het volume van de slibvanger kan worden gekozen afhankelijk van de toepassing, dus 100 of 200 keer de nominale maat . Volgens de norm EN 1825 is de vetopvangcapaciteit vastgesteld op minimaal 40 l per nominale maat . Met andere woorden: voor een GN 4 geldt de vetopslagcapaciteit bedraagt minimaal 160 liter .
De vetafscheider is verkrijgbaar met een capaciteit van 1 l/s tot 25 l/s (nominale maat GN 1 tot GN 25).

De sluitinrichtingen , eventueel voorzien van extra verlengstukken om de gewenste aansluitdiepte te verkrijgen, voldoen hieraan aan weerstandsklasse B 125 kN of D 400 kN . Optioneel zijn ze leverbaar in geschroefde uitvoering, geurbestendig . De scheidingsinstallatie kan worden voorzien van een bemonsteringspomp .

ACO
ACO 701036

Specifieke referenties

ean13
9145342744364
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk