HMK P330 - Huile pour terre-cuite - Moeller

HMK® P330 is een Poolse klaar voor gebruik geschikt voor alle oppervlakken in gekookte, steen, terracotta en klinker. De bijzondere natuurlijke oliën verbetering en intensiveren van de kleur en de structuur van het oppervlak door het verminderen van het water en vuil penetratie.

Packaging:
7 Items
€ 31,68incl. VAT
HMK P330-1L

HMK P330 - olie voor terracotta - Moeller

Toepassingen:

Schud goed vóór gebruik! Breng een dunne laag uniform HMK® P330 met een zachte borstel of een korte haired roller. Laat minstens 6 tot 8 uur, verwijderen van het product in de overmaat met een doek of een papieren zakdoekje hand en schoon met HMK® R155 bodem schoner - zuurvrij (ca. 50 ml per 10 liter water). In aanwezigheid van bijzonder absorberend bodem, verschillende toepassingen zijn vereist bij het drogen tijdsinterval.

Functies:

De bijzondere natuurlijke oliën verbeteren en zorgen voor de kleur en de structuur van het oppervlak, vermindering van de penetratie van de bout-water en vuil. Effect van waterafstotende en anti-vuil zelfs op poreuze oppervlakken die gemakkelijker schoon te maken. Het residu is biologisch afbreekbaar en zonder risico voor de gezondheid.

< strong >Verbruik:

Ca. 5 tot 15 m²/liter volgens het materiaal en de structuur van het oppervlak < /p>

Verpakking:

  • 1 liter kan
  • 5 liter kan
  • 10 nep liter
Moeller Stone Care
HMK P330-1L
7 Items

Specifieke referenties

ean13
4029981010460
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: