FilaCR10 - reiniger voor epoxy residu - FILA

(5/5) out of 1 total ratings

Wasmiddel met hoge viscositeit te reinigen van de epoxy residu op uw oppervlakken in steengoed, keramische glazuur en mozaïeken in glas.

7 Items
€ 33,23incl. VAT
FIL 53001012OLF

FilaCR10 - reiniger voor epoxy residu - Fila

  • Hoge viscositeit vloeibaar wasmiddel te reinigen van het oppervlak van het residu, vlekken en sporen van de epoxyspecie.
  • Ideaal voor niet-absorberende materialen zoals porselein aardewerk, geëmailleerde keramiek en glasmozaïeken.
  • Verkrijgbaar in verpakking van 1 liter.

 

Voordelen:

  • Dankzij haar viscositeit elimineert het vlekken en sporen van de epoxyspecie.
  • Ook effectief op oude afvalbassins.
  • Gemakkelijk toe te passen.
  • Respect voor het materiaal.
  • Aangename geur van amandel.

 

Verdunning:  puur op 1:1 afhankelijk van het soort residu.

 

Vertolking: Met een liter product. tot 10 m²

 

Toepassing: Schudden voor gebruik. Eliminatie van verharde mortel residuen (eenmaal voorbij de termijn voor de uitvoering van het Grouting gebruikt product): onverdund met een borstel die perfect alle residuen van toepassing. Laat gedurende 30 minuten. Wrijf met een schurende spons of met een spatel voor de dikkere residuen. Voor een toepassing op de grond is het mogelijk om in te grijpen in de mono-brosse met behulp van de juiste schijf. Spoel. In het geval van koppig residuen, herhaalt u de toepassing waardoor het product Act langer. Eliminatie van verse afvalbassins: wacht ongeveer een uur na de Grouting. Verdun het product in het water op 1:1. Gelden en het product met een zachte buffer zonder teveel druk te werken. Spoel. Om niet te beschadigen de verse gewrichten, laat niet het product voor meer dan 2-3 minuten.

 

Let op: Altijd een test uitvoeren op een klein gebied test de sterkte van het materiaal en het bepalen van de optimale wachttijd voor het reinigen. Gebruik niet op absorberende materialen. Gebruik niet op hout. Gebruik niet op oppervlakken in methacrylaat. Controleer de weerstand van de metalen oppervlakken op het product. Gebruik dit product niet op: absorberende materialen, hout, methacrylaat oppervlakken.

 

Fila
FIL 53001012OLF
7 Items

Specifieke referenties

ean13
8008980530014
Diana

These bon

By Diana N. the 16-07-2020