Euroline BFL - ACO

EuroLine discrete RVS | BFL

Drainagesysteem voor het concept "living on één niveau", "Obstakelvrije leven" (BFL).
Voor het verzamelen van water vloeiende profielen van windows, drainage. secundaire < br />Voor gebruik met de goot te sleuf < heeft >EuroLine 100 discrete 65 roestvrijstaal ou EuroLine 60 discrete 40 RVSprimaire drainage.

Accessoire:
3 Items
€ 38,28incl. VAT
ACO 445961

EuroLine discrete RVS | BFL

Drainagesysteem voor het concept "living on één niveau", "Obstakelvrije leven" (BFL).
Voor het verzamelen van water vloeiende profielen van windows, drainage. secundaire < br />Voor gebruik met de goot te sleuf < heeft href = "https://www.pierreetsol.com/vente/caniveau-sol-exterieur/1058-caniveau-euroline-100-discret-65-inox-de-chez-aco.html" target = "_blank" >EuroLine 100 discrete 65 roestvrijstaal ou EuroLine 60 discrete 40 RVSprimaire drainage.

EuroLine BFL, tussenliggende element in roestvrij staal voor het verzamelen van de stromende wateren van windows profielen, worden gebruikt in combinatie met de Euroline discrete RVS afvoer goot in het kader van een concept "living on één niveau". Het element wordt geplaatst tussen de goot (lagere structuur) en de bovenste unit (bovenste structuur) en laat de EPDM vanaf de onderzijde van de ramen vast te stellen perfect in de goot. Toestaan dat een maximum van 3 aangrenzende pontics. Elk extra tussenliggende element is de structuur van 27 mm. De pontics kunnen perfect snelkoppelingen.

Klasse een 15 kN. Voldoende voor het verkeer van voetgangers en rolstoelen, maar niet voor het verstrijken van de voertuigen motor.

ACO
ACO 445961
3 Items

Specifieke referenties

ean13
9145385950937
There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: