Hygienische stoomcabine reiniger - HG

Voor 500 ml - HG stoomcabine hygiënisch schoonmaken < /.H2 >

HG hygiënische reiniging voor stoomcabine is een gebruiksklare speciaal ontworpen voor snel reinigen en zeker zijn van uw stoomcabine.

Momenteel uit de catalogus
€ 5,83incl. VAT
€ 5,95- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 5,77
35 %€ 5,65
67 %€ 5,53
1210 %€ 5,35
HG 606050103

Voor 500 ml - HG stoomcabine hygiënisch schoonmaken < /.H2 >

Dit product elimineert niet alleen de kalksteen, maar ook andere deposito's, zoals zeep uitschot en talg. De unieke samenstelling van dit product combineert kracht en snelheid, maar ook respect voor de gebruikte materialen in de stoomcabine. Zodat u kunt l 'gebruik veilig op kunststof chroom, vloertegels, l' roestvast staal en glas.

Toepassingen:

Druk op de spuitmond en zet hem een kwart slag. Als u al de fles hebt gebruikt, is het mogelijk dat product residu bleef in de opening van de spray, zodat het minder goed kan werken. Wij adviseren u, wanneer u opnieuw de spray, altijd starten met goed spoelen met warm water uit de kraan, bijvoorbeeld via het afsluiten van de ventilatieopeningen aan de zijkant van de Frother. Gelijkmatig het reinigen oppervlak spuiten en laat het product op voor een paar momenten. Spoel of veeg met een schone, vochtige doek. Wanneer de sterkere bevuild, laat vijf minuten maximaal. Zorg ervoor dat het product niet droogt. Indien nodig, herhaal de handeling. Regelmatig reinigen met dit product voorkomt de ophoping van vuil en kalk en zorgde ervoor dat uw stoomcabine behoudt zijn glans. Retourneren na gebruik de spuitmond van een kwartaal-beurt (vergrendelde stand).

HG
HG 606050103

Specifieke referenties

ean13
8711577191207
There are no reviews for this product yet.