Navul vochtvangerkorrels - HG

Refill pellets zouten absorptieflessen van vocht - HG

HG refill pellets van zouten van vocht absorberende kunnen worden gebruikt voor het vullen van HG d absorber "vochtigheid. 

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
Model:
€ 6,02incl. VAT
€ 6,14- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 5,96
35 %€ 5,84
67 %€ 5,71
1210 %€ 5,53
HG 306045103

Refill pellets zouten absorptieflessen van vocht - HG

Deze absorber d "vochtigheid brengen l" hygrometrie van vochtige kamers tot een aanvaardbaar niveau en ideale manier om te gebruiken in een caravan, op een boot, in een loods, in de kelder in een kast of in n van worden "een andere kamer van uw Huis. Hij pkosten zodat alle onaangename gevolgen geassocieerd met een hoge vochtigheidsgraad, zoals de vorming van condensatie, muffe geuren, schimmel, taak d "vocht, ongedierte en verval van het houtwerk. HG opladen van vocht absorberende zouten druppels kan ook worden gebruikt in elk systeem dat gebruikmaakt van absorberend ballen of ander materiaal in bulk. Maar ook in systemen die gebruikmaken van vullen zakken klaar om l "baan. Dankzij deze korrels, zal deze apparaten langer en snellere actie, en zal ook meer d "luchtvochtigheid" lucht, absorberen tot "l tot 1,5 keer. Als deze systemen zijn geperforeerd en niet de pellets houdt, gewoon knip een stukje van koffiefilter of papieren zakdoekje aan de juiste afmetingen en d "ter dekking van de gaten. Pellets zal dus meer risico te vallen in de lade, maar l "geabsorbeerde vocht kan toch s" stroom. 

Toepassingen: /strong >

1. Til de deksel van de mand van zout.

2. als de zouten absorptieflessen mand wordt gebruikt voor de eerste keer, duw de bodemvan boven naar onder en klik het stevig in de mand.

3. Schroef de dop van de fles "zouten van vocht-absorberende" HG en verwijderen verzegeld obturation.

4 giet de fles zout in de mand.

5. plaats de cover van de mand en plaats deze op "de vocht-absorber" HG.

6. plaats "vocht absorber" in de juiste kamer HG.

Controleer 1 x per maand als er zouten in de mand. Als het leeg is, leeg de "kruik van herstel van de vocht" HG, in de evacuatie. Om dit te doen, het verwijderen van de mand van de "kruik van herstel van de vocht" HG, en breng dit tijdelijk in de gootsteen (voorzichtig niet te morsen het "gevangen" vocht als dit kan het maken van taken), gooien het geabsorbeerde vocht en vervangen als u wilt de mand van zouten op de pot, de mand opvullen met nieuwe zouten van absorptie en laat hen handelen! Spoel de gootsteen daarna!

HG
HG 306045103

Specifieke referenties

ean13
8711577190330
There are no reviews for this product yet.