Sika Firesil Marine N - Brandvertragende kit - Sika

5 Items
€ 23,56incl. VAT
SIK 77291

Sika Firesil Marine N - Brandvertragende kit - Sika

Sika Firesil Marine N is een single-component Silicone Putty met een snelle grip en brandvertragende effect op basis van een niet-corrosieve verharding systeem. Het verharde product maakt het mogelijk om zachte, elastische waterdichte afdichtingen te maken die zeer brandwerend zijn, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan een nabijgelegen warmtebron.
Sika Firesil Marine N voldoet aan DIN 4102 B1 en IMO (International Maritime Organization) eisen.
Sika Firesil Marine N wordt geproduceerd conform de eisen van het ISO 9001 kwaliteitsborgingssysteem en als onderdeel van het Responsible Care programma.

Toepassingsgebied:

Waterproofing stopverf geschikt voor verschillende toepassingen die brand weerstand vereisen volgens DIN 4102 B1 en voor het samenvoegen van scheuren, kabel passages, TRIMs, enz., wanneer zij moeten voldoen aan IMO 653 ( Dit product is alleen geschikt voor gebruik door ervaren professionals. Voer altijd pre-tests uit op de huidige media en onder lokale omstandigheden om product-en materiaal compatibiliteit vast te stellen.

Kenmerken:

  • Formule met één component
  • Elasticiteit
  • Weerstand tegen veroudering en weer
  • Brandweerstand
  • Perfecte grip op alle soorten substraten

Conditionering:

310 ml patroon

Kleur:

Lichtgrijs

Sika
SIK 77291
5 Items

Data papier

Signaalwoord
Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen waarschuwingen meer vermeld voor dit item. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het eerste kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen gevarenaanduidingen voor dit item vermeld. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

ean13
7612894297942
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: