Voronoï design rooster voor goot - Euroline - ACO

Voronoï design gietijzeren rooster voor Euroline goot van ACO. De nieuwe Voronoi-grilles zijn niet alleen sterk genoeg om de passage van een auto te weerstaan, maar ze zijn ook een lust voor het oog . Ze zijn simpelweg essentieel voor wie op zoek is naar toegevoegde waarde.

Rooster :

  • Lengte: 50 cm.

Wilt u de complete goot bestellen met het Voronoï designrooster, klik dan op het volgende product: Goot met designrooster - Euroline Voronoï - ACO

Kleur:
£ 39,07incl. VAT
ACO 307040

Voronoï design rooster voor goot - Euroline - ACO

Het Voronoi-motief is verre van vreemd aan de wereld van architectuur en kunst, maar is aanwezig in het ontwerp van vele gebouwen, meubels, sieraden...

De nieuwe Voronoi-grilles zijn niet alleen sterk genoeg om de passage van een auto te weerstaan, maar ze zijn ook een lust voor het oog . Ze zijn simpelweg essentieel voor wie op zoek is naar toegevoegde waarde.

Het uiterlijk van het nieuwe gietijzeren rooster is geïnspireerd op het Voronoi-diagram , een methode om oppervlakken wiskundig te snijden en die ook in de natuur voorkomt.

Enkele perfecte voorbeelden van een dergelijk patroon zijn de vlekken die de vacht van giraffen vormen, gebarsten aarde, libellenvleugels, ...
Het Voronoi-patroon geeft daardoor een natuurlijke en organische kant .

Productvoordelen:

  • Esthetisch gietijzeren rooster ontwikkeld in samenwerking met een ontwerper om een perfecte harmonie te bieden met de buitenarchitectuur.
  • Ontworpen voor tuinen, terrassen en opritten.

Materiaal:

Het gietijzeren rooster is gestandaardiseerd voor weerstandsklasse B 125 kN (parkeerplaatsen en andere plaatsen toegankelijk voor personenauto's die stapvoets rijden).

Technische data :

  • Lengte: 50cm
  • Entreegedeelte: 447 cm²/m
ACO
ACO 307040

Specifieke referenties

There are no reviews for this product yet.

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: