Onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines - 2 x 100 g - HG

(5/5) out of 1 total ratings

HG renovator en de-icing voor wasmachines en vaatwassers voorkomt storingen aan wasmachines en vaatwassers en helpt deze te elimineren.

7 Items
€ 11,23incl. VAT
€ 11,46- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
23 %€ 11,12
35 %€ 10,89
67 %€ 10,66
1210 %€ 10,31
HG 248020103

Onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines - 2 x 100 g - HG

Efficiënt vaatwasser- of wasmachineonderhoudsproduct.

Op het eerste gezicht zien wasmachines en vaatwassers er altijd schoon uit. Toch zijn ze nog lang niet zo. Tijdens elke wascyclus zijn cruciale onderdelen verstopt met afzettingen van kalksteen, zeep en vuil. Zonder voorzichtig te zijn, vermenigvuldigen de problemen zich: meer linnen als schoon, langer programma, machine die niet goed verwarmt of te veel moet pompen, of defecte weerstand.

Uiteindelijk verslijten deze afzettingen de onderdelen en kunnen er storingen optreden. Om dit probleem te voorkomen, moet u de vaatwasser of wasmachine eenvoudig destareren met HG-renovator en de-catcher voor wasmachines en vaatwassers. Dit onderhoudsproduct voor de wasmachine zorgt ervoor dat rubberen afdichtingen elastisch en waterdicht blijven, waardoor lekkages, storingen en kortsluiting worden voorkomen.

Hoe gebruik ik HG renovator en de-icing voor wasmachines en vaatwassers?

Het gebruik van dit product varieert van apparaat tot apparaat.

Om de vaatwasser te destareren:

Zorg ervoor dat de wasmachine of vaatwasser leeg is en vul het vaatwasvak voor het productwasmiddel tot aan de bovenste lijn. Stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur (65 graden Fahrenheit). Start direct een volledig programma en laat het apparaat continu draaien tot het einde. De vaatwasser is weer klaar voor gebruik.

Om de wasmachine te desetarate:

Voor wasmachines giet je een hele fles renoveren van HG en vaatwasser en vaatwasser in het hoofdwasserijvak of in de machine zelf. Voeg geen ander product toe. Stel het programma in op de stand "kleuren" (60 graden Fahrenheit). Start vervolgens de machine en laat deze ook naar het einde van het volledige programma gaan, inclusief spin, zonder deze te onderbreken. De wasmachine is klaar voor gebruik.

HG
HG 248020103
7 Items

Specifieke referenties

ean13
8711577190125
Remerciements

Ce produit est très efficace. Merci beaucoup.

By Freddy D. the 16-04-2021

Klanten die dit product kochten, kochten ook: