Absorbeur d'humidité Aero 360 - Rubson

Rubson - pakket Aero 360 - eenvoudig en 7 cartridges vocht absorber. 

Pack vocht absorber Aero 360 single met inbegrip van de dessicant en 7 cartridges (ongeparfumeerde). < /p >

Momenteel uit de catalogus
€ 49,41incl. VAT
€ 50,94- 3%
RUB PA2

Rubson - Pack Aero 360 - eenvoudig en 7 cartridges vocht absorber H2 >

Toepassingen:

De AERO 360 ° RUBSON vocht Schokdemper systeem bestaat uit een aërodynamische apparaat en een tabblad refill ultra-absorbante.

Deze nieuwe technologie laat luchtcirculatie rond 360 ° en door het opladen voor een strijd tegen vochtigheid 40% meer effectieve. < /p>

Makkelijk te gebruiken, de AERO 360 ° luchtontvochtiger is uitgerust met anti-tip systeem en een systeem van geoptimaliseerde en uitsluitend aangepast naar het tabblad van de AERO 360 °, voor verbeterde efficiëntie herladen.

GRAe naar een groter contactoppervlak met de lucht, het nieuwe tabblad strijd meer efficiënte en snellere manier tegen vocht en geurtjes in vergelijking met de conventionele tabbladen. Het helpt met het reinigen van de lucht en voorkomt allergieën (aanbevolen door de AFPRAL, de Franse vereniging voor de preventie van allergieën).

< strNGO > beschikt over :

  • VERBETERDE efficiëntie: de nieuwe Rubson refill absorbeert overtollig vocht in de lucht en het verminderde geld onmiddellijk. De AERO 360 ° systeem biedt 40% meer efficiëntie de normen van Henkel. Zo u pup de luchtvochtigheid van uw huis sneller.
  • NEUGEN van geuren: gepatenteerde technologie van de anti-geur verlaagd tot 70% van geurtjes zonder te verbergen hen (wetenschappelijk bewezen). Hierdoor een Abatduurzame selectie van geuren via zijn anti-geur-agent ingekapseld in het tabblad die geleidelijk verspreid gedurende de levensduur van dit tabblad
  • Praktische verbeterd: laden eenvoudig en innovatief. Totale smelten van het tabblad dat geen sporen in het apparaat laat.
  • Hoogbeveiligde: apparaat anti-reversement. Veiligheid clips die de onverwachte opening van het apparaat voorkomen.
  • ASPECT esthetiek: esthetische en innovatief ontwerp.
  • Refills van exclusieve & universele

Consumptie:

Effectief 3 maanden in een kamer van 20 m² (afhankelijk van de vochtigheid).

Rubson
RUB PA2

Specifieke referenties

ean13
3770005262785
There are no reviews for this product yet.

Klanten die dit product kochten, kochten ook: