Mousse Isolation High Volume - Rubson

Rubson - schuim isolatie hoogvolume

Voor thermische en akoestische isolatie binnen en buiten. Voor de invulling van de holten, bijgevoegde grote, isolatie van leidingen, modellen, enz. Na uitharden, kan het product worden gesneden, gezaagd, geschuurd en geschilderd. Bevat geen CFC of HCF. Gepatenteerd stabiel volume.

Momenteel uit de catalogus
Packaging:
€ 13,06incl. VAT
€ 13,32- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
1210 %€ 11,99
RUB 589029

Rubson - schuim isolatie hoogvolume

Toepassingen:

Voor thermische en akoestische isolatie binnen en buiten. Voor de recorking e.a. gaten en scheuren in muren, plafonds, daken, hoeken van muren. Isoleren van leidingen, buizen en elektrische aangedreven. Voor het vullen van de holten. Voor de opstelling van modellen voor de model bouw.

Voorzien van : 

Isoleert tegen koude, warmte en lucht stromingen < /.li > compenseert de spanningen en de bewegingen tussen muur en frame van windows < /.li > Voldoet aan alle materialen, met uitzondering van polyethyleen, teflon®, siliconen en natte oppervlakken Het geharde schuim heeft in wezen gesloten cellen en is bestand tegen veroudering, koude en warmte Na uitharding de isolatieschuim mechanisch werkt, kan worden geschilderd, voorzien van een coating Behoud van de ozonlaag drijfgas

Verpakking:

Inhoud van 500 ml spuitbus

Rubson
RUB 589029

Specifieke referenties

ean13
5410091631925
There are no reviews for this product yet.